Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Temat dla Marleńci

Multi kulti

Polecane posty

Gość Temat dla Marleńci

Różnice między ludzmi to koszmar w codziennej egzystencji,więc co jest fajnego w życiu ze sobą ludzi skrajnie od siebie innych.

Gość gość
ja posłałam dziecko do przedszkola multi kulti :)

Gość Temat dla Marleńci
kiedyś jakiś długoletni emigrant na jakimś forum pisał,że małżeństwo Polaka z Niemką,lub Polki z Niemcem,to na dłuższą metę koszmar,jak dogadają się w jednym społeczeństwie osoby z innych cywilizacji,jak Polak z Niemką może się pozabijać

Gość Temat dla Marleńci
a posyłaj co mnie,różne są fanaberie, społeczeństwa multi kulti,skończą prędzej czy pózniej jak była Jugosławia

Gość gość
multi kulti to przyszłość :)

Gość Temat dla Marleńci
to fanaberia która funkcjonuje bo przysłowiowa micha jeszcze jest pełna,zobaczymy jacy ludzie będą dla siebie milusi,jak socjal padnie całkowicie

Gość Temat dla Marleńci
Multi kulti to brednie podstarzałych komunistów.

Gość gość
Globalizm, zjedznoczenie sie europy... to nieuniknione ;) Polacy jeszcze ''walczą'' ale to bez sensu, co ma byc to bedzie ;)

Gość Temat dla Marleńci
ale oczywiście,że Europa zostanie zjednoczona,tak jak III Rzesza ją zjednoczyła,ale jakieś opowieści o narodzie Europejczyków,że wszyscy będą braćmi,to jest powód do śmiechu

Gość Temat dla Marleńci
Przyjdzie poważny kryzys,to Europejczycy będą takimi braćmi jak Serbowie i Chorwaci.

Gość gość
Jakiś czas temu w sieci ukazał się wywiad z polskim imamem Nezarem Charifem, który wygłosił co najmniej kilka niepokojących tez w rozmowie z Niklasem Lindstromem, dziennikarzem Dispatch International. Opowiada się za szariatem w Polsce, ale nie to jest najbardziej niepokojące. Na pytanie, co sądzi o fundamentalistycznych sektach islamskich takich jak wahhabici i salafici odpowiedział on, że są wspaniali, a wszyscy muzułmanie są fundamentalistami. Kolejne pytanie, dotyczące wprowadzenia szariatu w Polsce spotkało się z taką oto odpowiedzią: "Ależ oczywiście! Szariat jest taki sam dla wszystkich i dlatego jest lepszy niż polskie i europejskie prawo. Na tę chwilę w żadnym kraju na świecie nie obowiązuje prawdziwe prawo szariatu. Zostało ono wypaczone." Zapytany o jego opinię nt. stosunków seksualnych z dziećmi Sharif odpowiedział, że wiek nie ma znaczenia. Jego zdaniem są trzy warunki, które musi spełnić kobieta: być dojrzała fizycznie i psychicznie, odczuwać pociąg seksualny w stosunku do mężczyzny, a póżniej dodał: "Lepiej, jeśli dziecko doświadcza seksu w ramach małżeństwa niż z nieznanym mężczyzną poza małżeństwem". Niech ten przykład uświadomi nam jak bardzo odmienną religią islam jest od naszej. Tymczasem, w Puławach w lipcu ma się odbyć zjazd Ligi Muzułmańskiej, co do której wiadomo, że jest powiązana z Bractwem Muzułmańskim, potwierdzają to także Muzułmanie zamieszkali w Polsce. Sharif w wywiadzie ujawnia, że otrzymuje dotacje z Arabii Saudyjskiej.

Gość orlica w bieli
myślę, że związek mieszany ma szansę szcześliwego przetrwania tylko wtedy gdy oboje kochający się ludzie posiadają otwarte umysły co oznacza, że nie trzymają się kurczowo swoich tradycji. A najlepiej gdy są to tzw. ateiści. Wówczas dadzą sobie radę i będą szczęśliwi.

Multikulturowość to marzenie europejskiego lewactwa które tworząc kalendarz europejski zapomina o świętach Bożego Narodzenia a pamięta o Rammadanie, to wiele mówi ile są warci tacy ludzie, bowiem każdy ma prawo do tożsamości narodowej i odrębności kulturowej, co nie musi być jednoznaczne z ksenofobią i rasizmem. To ludzie skrajnie lewicowi mają takie i jeszcze gorsze pomysły, a żadna skrajność nie jest dobra ani skrajna prawica ani skrajna lewica ani skrajny liberalizm, trzeba szukać drogi pomiędzy.

Gość gość
jakie brednie piszesz uwazajac ze muzulmanie wspölzyja z dziecmi!!! to brednie- za takie cos to delikwent trafi do wiezienia i..... nie doczeka sie rozprawy , bo mu wspolwiezniowie ukroca zasrane zycie. prosze nie uogôlniac wypowiedzi jakiegos idioty , ktôremu ktos w leb na......al. ja osobiscie mam meza muzulmanina od 20 lat i mieszkam nad bosforem. ludzie to slyszycie z pierwszej reki ze tak nie jest.

żono muzułmanina, wytłumacz mi dlaczego chodzicie z zamotanymi chustkami głowami nawet w upał. Czy to grzech u kobiety mieć włosy na głowie ? dlaczego trzeba wstydzić się swojego ciała jeśli je Bóg stworzył ? nie mówie o całkowitej goliźnie ale twarzy, ręce, nogi.

Gość Antykomunista
Polska się obroni, bo Polacy to ultrasi.

gość multi kulti to przyszłość usmiech.gif Przyszłość taka jak Francja.

Multi kulti dzieli naród, a to powoduje jego rozpad, demoralizację i grabienie. Multi kulti to wymysł żydów, żeby zdestabilizować silne, jednolite narody.

gość jakie brednie piszesz uwazajac ze muzulmanie wspölzyja z dziecmi!!! to brednie- za takie cos to delikwent trafi do wiezienia i..... nie doczeka sie rozprawy , bo mu wspolwiezniowie ukroca zasrane zycie. prosze nie uogôlniac wypowiedzi jakiegos idioty , ktôremu ktos w leb na......al. ja osobiscie mam meza muzulmanina od 20 lat i mieszkam nad bosforem. ludzie to slyszycie z pierwszej reki ze tak nie jest. - Na razie, to ty piszesz głupoty. Nie masz pojęcia o muzułmaniźmie, ani o prawach w różnych krajach.

Gość gość
"Temat dla Marleńci kiedyś jakiś długoletni emigrant na jakimś forum pisał,że małżeństwo Polaka z Niemką,lub Polki z Niemcem,to na dłuższą metę koszmar,jak dogadają się w jednym społeczeństwie osoby z innych cywilizacji,jak Polak z Niemką może się pozabijać". Bzdura. To oni się po prostu nie dobrali. Nie dopasowali się do siebie charakterami. Znam trzy wieloletnie (najdłuższe trwa 32 lata) małżeństwa polsko-niemieckie i niczym się nie różnią od polsko-polskiego czy niemiecko-niemieckiego dobrego, szczęśliwego małżeństwa. Sama też mam najbliższą przyjaciółkę i wieloletniego dobrego znajomego z tego kraju, doskonale się rozumiemy - oni też tak uważają.

Gość gość
"- Na razie, to ty piszesz głupoty. Nie masz pojęcia o muzułmaniźmie, ani o prawach w różnych krajach". Zacznijmy od tego, że Ty piszesz znacznie większe głupoty, bo nie istnieje nic takiego jak "muzułmaniźm". Wróć do podstawówki po uzupełnienie wiedzy!