Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem przegrana

Polecane posty

Gość gość

Od 2 lat mieszkam w Londynie z partnerem. Pracuje tylko on, zarabia ok + wynajmujemy pokoj, takzestarcza na wszystkie liczne wydatki (czynsz, rachunki, samochod, jedzenie, polisy, ubrania). Jest ok, ale bez szalu, nie kupuje za czesto rzeczy dla siebie, nie jadamy na miescie, zadko gdzies wychodzimy, no ale na podstawy starcza. Ja wnet po przylocie zostalam tu pobita, okradziona i zgwalcona...! Od tego czasu malo co wychodzilam z domu. Minely 2 lata. Zdazylam sie otrzasnac, chodzilam na terapie, teraz jest juz lepiej. Chce znalezc prace, ale jak? W Polsce skonczylam liceum, zdalam mature i wyjechalam. Znam angielski, nie biegle, ale daje sobie dobrze rade. Co mam zrobic? Nikt nie wezmie nigdzie nikogo z pustym cv :( Musze cos nadciemniac. Potrzebne do pracy dokumenty mam, gorzej z doswiadczeniem. Chce starac sie o prace w sklepie (spozywczy itd.) Co myslicie o wpisaniu doswiadczenia w takiej pracy z Polski? Poradzcie cos, bo normalnie nie wiem co robic :( Aha, zaczelam chodzic do szkoly, by zdobyc certyfikat jezykowy ;)

Gość gość
Wpisz to do CV, tylko, ze nie wiem, ale jak beda chcieli jakies dokumenty, swiadectwo pracy, to co wtedy??? Nie wiem jak to wyglada w Anglii, czego moga zadac

Gość gość
Wpisz prace z Polski, tu nikt tego sprawdzal nie bedzie, bo to nie jakies super stanowisko

Gość gość
No ale zalozmy, ze dostanie ta prace w sklepie i co? Wyjdzie na jak zaraz, bo np.nie bedzie umiala obsluzyc kasy???

Gość gość
Bedzie trening zapewne, wiec pokaza jej co i jak