Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasadka

prosze o pomoc w ocenie menu

Polecane posty

Gość fasadka

czesc. jestem na diecie 1200 i waga bardzo pomalu spada . nie wiem co robie nie tak . chcialabym aby ktos przeanalizowal moje przykladowe menu i sie na jego temat wypowiedzial . z gory dziekuje ;] sniadanie 2 kromki razowca ser bialy chudy śledz w pomidorach 350 kalorii obiad zupa z fasoli jaśka bez zabielania na samej wodzie z warzywami 350 kalorii podwieczorek banan zmiksowany z truskawkami i 2 łyzkami jogurtu naturalnego 0% tluszczu 300 kalorii kolacja łosoś smazony na patelni grilowej z sosem czosnkowym( jogurt naturalny 0% plus czosnek i sól) do tego jakies warzywa 300 kalorii

Gość gość
dla mnie okey :)

Gość gość
Moze zacznij jeść 2 śniadanie ? Najlepiej jest podzielić sobie jedzenie na 5 mniejszych posiłków,bo wtedy dobrze dziala metabolizm. Powodzenia na drodze do pięknej figury:)

Gość paulaaj
wygląda ok, zależy jak długo jesteś na diecie, czy nie masz problemów z tarczycą, czy ćwiczysz... 1200 kcal tomało ..optymalnie to 1600kcal. nie jestem dietetykiem,ale może spytaj, widziałam na tej stronie http://www.mojanowafigura.pl/eksperci/paulina-gasiewska-dietetyk/najciekawsze-pytania-i-odpowiedzi/ ,że można spcjalistkę dietetyk spytać, chyba raczej to jest sprawa indywidualna, może popełniasz jakiś błąd

Gość fasadka
nie wiem wlasnie ja nieraz begam po 10 km staram sie 3 razy w tygodniu i nie chudne a co wiecej w ostatnim miesiacu waga podskoczyla o 3 kg w góre

Gość gość
waga sie nie przejmuj, pacz w lustro

Gość gość
chyba patrz a nie pacz . hehe

Gość parpadel
moim zaniem powinnas jesc 5 posiłkow, do tego pamietaaj aby pic wody duzo bo bez wody nie schudniesz, 1,5 litra plus jeszcze jakies herbaty pij czy soki swiezo wyciskane jako posiłek,polecam figura detox z herbat i sok z pomaranczy wyiskany na 2 sniadaniez

Gość Agnieszka568
Tak, picie wody tez jest ważne. Ja sama wypijam przynajmniej 1,5 litra. Do tego ćwiczę i ma m dietę od dietetyka. Powoli chudnę, ale jeszcze muszę trochę zrzucić sadełka. dlatego kupię sobie takie tabletki wspomagające odchudzaniehttp://nutrina.pl/28,slimette.html i szybciej schudnę. Poczekamy, zobaczymy.

Gość Olcia Dubicka
Wszystko źle, za dużo węglowodanów i stanowczo za mało białka ;/ kalorie to nie wszystko liczy się jakość kalorii a nie ilosć ;/ Mnie tego nauczyła panienka której zajmuję się maluchami zarekomendowała tabletki odchudzające Forever Slim, otrzymałam od niej pierwsze pojemnik w upominku a też można je znaleźć na allegro. Jako że najlepiej jest łykać je 3 miesiące nabyłam 3 opakowania w zniżonej cenie. Do tego nakręciła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już w miesiąc spaliłam 9 pierwszych kilogramów ;) A z treningu to tyle co spacery z maluchami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Poprzednio byłam na samej zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki były przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i przyjęte do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest istotne i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle. Skład to tylko naturalne składniki co jeszcze zwiększa bezpieczeństwo

Gość gość
głupoty piszesz, wcale nie ma tam tak dużo węglowodanów, 2 kromki chleba, fasola (która swoją drogą zawiera też sporo białka), warzywa? Same zdrowe i potrzebne organizmowi rzeczy, a nie jakieś k..a tabletki odchudzające :o Nie sadze zebyś przytyla na takim menu. Moze waga podskoczyła bo rozbudowujesz miesnie, ktore sa ciezsze od tłuszczu? Dlatego uważam, ze lepiej sie mierzyć niż ważyć, zresztą po ubraniach chyba nie widzisz, zebyś przytyla?

Gość fasadka
nie. po ubraniach nie widac . nawet pare centymetrow polecialo w dol. tez mysle ze to miesnie. a co do ilosci weglowodanow to jest ich malo moim zdaniem. tabletek nie bede brac nie chce sie truc

Gość fasadka
tylko jest jeden problem po prostu to w mojej psychice siedzi e tyle waze . jak sie nie odchudzalam wazylam 75 kg przy wzroscie 176 teraz waze prawie 79 i przyro mi ze innym dziewczynom normalnie waga spada a ja sie staram jem bardzo malo jak na mnie a waga idzie w gore

Gość gość
spadajcie z tymi rekalamami tabletek , forum tylko zasmiecacie , co 2 wpis to rekalama pier,,, tabletek