Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Być może jakiś wirus mnie zaatakował. Dziś już czuję się trochę lepiej jak wczoraj. Wczoraj to miałem bóle brzucha i żołądka a dziś tylko jestem trochę osłabiony.

Gość sauna jest mi obca
dietkę trzymaj i pij - przejdzie .. :) takie niestrawności faktycznie osłabiają. A gdzie Mariolka ??

Gość sauna jest mi obca
teraz to ja chciałam zostawić Cię w Jej dobrych rękach, bo smażę naleśniki :D a Jej nie ma ! :(

Jestem,miałam tel.Ja też wolę ciepełko Sauna,no może z wyjątkiem grudnia i to jak śnieżyk jest.Wtedy jest tak przytulnie:)

Naleśniki pewnie dla rodziny?? No tak teraz dietka mi została chleb z masłem i co najwyżej żółty ser na kanapkę. Te kilka dni jakoś dam radę z dieta.

Gość sauna jest mi obca
nalesniki z marmoladą jabłkową jeszcze z tamtego sezonu się ostała :D ale dobra, bo z fajnych (nie moich) jabłek. Mam pustostan w lodówce, tez lubię z serkiem ale siła wyzsza .. nie miałam jak zrobić zakupów. Śnieżek biały świeżutki w grudniu - tak :) To czasem wygląda bajkowo ... :) Jarku, Ty się z żółtym serem pożegnaj na dziś ... :D i z sokiem też ! Dieta, to dieta :P

Hmm no nie za bardzo lubię soku z marchewki. Wolę pomarańczowy. O albo kupić sobie z 2kg pomarańczy i samemu sok wyciskać. Przynajmniej będzie świeży i naturalny.

Gość sauna jest mi obca
na biegunkę z marchewki ale wywar ! :P:D (gotowanej)

No ale coś trzeba pić a herbata już mi się znudziła. A taki sok wyciśnięty z pomarańczy chyba mi nie zaszkodzi. Bez serka mogę się obejść Tylko co tu jeść na takiej diecie??!!

Gość sauna jest mi obca
weź Ty się nawet nie wygłupiaj z cytrusami teraz dopiero dostaniesz ślizgawkę ! :D uciekam na razie, może uda mi się później .. :) te naleśniki, to we trzy zjemy - córa, psia i ja :D "taty" w domu nie ma :(:(

Jarek najlepiej łyknij sobie węgiel i po kłopocie,chyba z tym nie będzie problemu,w końcu jesteś na śląsku:D

Gość sauna jest mi obca
suchary + woda :D i basta !!! :)

Gość sauna jest mi obca
Mariolka ---- :D:D:D:D:D ale już pa !

No sucharki lubię tylko trzeba iść po nie do sklepu. Dziś i jutro jakoś dam radę taką ścisłą dietę. Ale mam nadzieję że do Soboty wszystko się unormuję.

E-tam już się wyleżałem praktycznie od rana tylko leżę ileż można. Chyba będę musiał po te sucharki skoczyć do sklepu.

Gość sauna jest mi obca
Hej :) u nas kolejny ponury, jesienny dzień...ale przynajmniej nie pada, więc idę na dłuuugi spacer z zaniedbanym psem :D Miłego dzionka Wam życzę )) :)

Pewnie kolację szykuje dla rodziny??!! Ja tez właśnie przygotowałem sobie kolację!! Niem ma to jak być zdrowym!!!!!!