Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Problem w tym że nie mam takiej koleżanki na chwilę obecną. No wiadomo że we dwoje raźniej a tym bardziej z płcią przeciwną. Spędzić sobie taki weekend w SPA.

No tego też ale tak po prawdzie bardzo mi brakuje. Kobiecego ciepła czyli przytulenia się chociażby na chwilę tak najzwyczajniej po przyjacielsku. Czasem wystarczy tylko chwila czułości czy czyjegoś ciepła by poczuć się o wiele lepiej. Czy naładować baterię do życia.

Ostatnio przytulałem się ponad 2 tygodnie temu do koleżanki, którą nie widziałem od lat i przypadkiem spotkaliśmy się na zakupach W Centrum Handlowym Real!!

Ty zimną kobietą??!! Nie wierzę z twoich wypowiedzi wynika wręcz odwrotnie. Na tyle już zdążyłem cię poznać żeby to wiedzieć, chociaż zdaję sobie sprawę że to tylko net i tu można wszystko ukryć.

A jaką masz pogodę?? Tu słonecznie tylko chłodno trochę ale może się trochę tęperatura podniesie jeszcze. O 10 było tylko 7 stopni a teraz nie wiem ile może być.

Czyli jesteś może trochę przeziębiona i masz słabe ciśnienie krwi. Może jakaś herbata z sokiem malinowym przydała by się do rozgrzania.

No oby jak najdłużej było ciepełko. Szkoda że nie mieszkasz bliżej bo zabrałbym cię do Saun w Termach R. Tam byś się wygrzała za wszystkie czasy.

Trzeba będzie trochę ziemniaków na obiad postawić. A ty co dziś gotujesz??!! U mnie ziemniaki i mielony.

No albo jakiś masaż stóp i kręgosłupa by się przydał. Taki masaż bardzo rozgrzewa i co istotne człowiek lepiej się po nim czuję. A jak ponoć ma złote dłonie do masażu.

Gość sauna jest mi obca
a ja to co ??? :D hej Wam !!:):) znów się cieszę, że Wy gadu gadu gadu ... :) to ile Was dzieli, że ten spacer taki nierealny, hę ?? U mnie też piękna pogoda, grzęznę w liściach ! Boże, ile przyroda co roku produkuje tej zieleni ... :D Wirtualnie Was przytulam po przyjacielsku :) P.S ze mnie też jak z Mariolki zimna babka :D ale to dopiero jest wyzwanie dla mężczyzny !! :P:D i miłego dnia dla Was ))):)