Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Chociaż za godzinkę będę się kąpał. Woda właśnie się grzeje, może ktoś z moich uroczych Pań umyje mi plecki??

No ale ja z chęcią bym ci umył plecy!! Wystarczy tylko jedno słowo!! Skoro nie możesz mi pomoc. To jakoś sobie poradzę nie ma innego wyjścia.

Ale pomyśl jak by to było fajnie wziąść taką wspólną kąpiel w wannie. Ja umyłbym tobie plecy a ty mnie. No i przytulić się można!!

No proszę i mam pomoc!! Dziękuje!! Jeśli miała byś ochotę to zapraszam na wspólną kąpiel. Mam pięknie pachnącą sól kąpielową. O zapachu zielonego jabłuszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A czego miała byś się wstydzić?? Przecież nic złego nie robisz!! Tylko świadczysz pomoc przyjacielską.

No owszem mam jeszcze różany i leśny. Może te zapachy lubisz??!! Ja bardzo lubię zapcha zielonego jabłuszka!!

Ja ci plecki umyję. Ty mi co innego. Oj będzie zabawa. Zabawa na całego. W wannie będzie chlupało. Oj się będzie działo. A co będzie się działo?? Będzie się kąpało!!

No naturalnie że nie sprzątasz. Ja sam posprzątam!! A tak swoją drogą to ciekaw jestem czy sex w wannie jest przyjemniejszy niż w łóżku czy nie??!!

No ja mam dość dużą wannę 170cm długa Da radę we dwoje się zmieścić. A tak na ścisłość to i w 3ję by weszło.

No na trójkąt się nie łapię:(Oj widzę,że cicha woda,brzegi rwie he,he,no tego się nie spodziewałam po Tobie:)