Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karkata

Do ciekawych mezczyzn

Polecane posty

Sera owszem może być dużo ale za pieczarkami nie przepadam. Można zamówić też Pizzę 4 pory roku!! Taka pizza składa się z 4 części na jednej ćwiartce wędliny na drugiej papryka pomidory na 3ciej Tuńczyk a na 4 tej pieczarki z cebulą a całość przykryta grubą warstwą sera. Tak zwana białą pierzynką.

Pisząc że 3 osoba też by się zmieściła nie miałem na myśli trójkąta. Tylko w przenośni napisałem że 3 cia osoba by się zmieściła.

Ja najczęściej jak chodzę to co Pizzerii Raj w Będzinie lub Dąbrowie G. Chociaż najczęściej to w Będzinie.

Gość sauna nie jest mi obca
Po pieczarkach to pierdzonko murowane;) :p

Gość sauna w liściach
a kuku - nowe wdzianko mam ! :) hehe a co tu się wyrabia ?! :D pytam się grzecznie ja ? :)

Gość sauna nie jest mi obca
Ano jeszcze dobrze się nie zaczął i już ciemno. Pieczarki na randce to zły pomysł!

No nie daj Borze gdyby po takie pizzy całą nasz a trójkę wiatry zaatakowały/ Lokal Pizzerii mógłby wylecieć w powietrze. Gdyby np paliła się jakaś świeczka.

w niebieskiej sukience bardziej ci do twarzowo. Może i ten niebieski pod kolor twoich oczów? Sauno w Liściach???

Oj tak bardziej romantyczniej teraz brzmi twój Nick. Ja tak lubię i zieloną trawkę i saunę. A jedno z drugim najbardziej. Nie ma to jak wyjść z gorącej Sauny i położyć się na zielonej trawce.

powracając do pizzy ... :) jedną zrobiłam z cebulką, kukurydzą, serkiem na spodzie przecier pomidorowy z przyprawami. Druga - czosnek utarty z masełkiem, papryka, kukurydza i serek. Miałam kilka plasterków szynki, więc jakieś 30 % pizzy było z nią. Takie nic, a nawet dobre wyszły :D

Gość ania skrzypaczka
Jarek dlaczego tak wcześnie się kapiesz ? Chodzisz spać z kurami ?