Gość alfa omega Napisano Wrzesień 19, 2013 Witam! Czy ktoś przechodził zabieg laserowego usuwania wad wzroku w klinice Lexum? Zastanawiam się nad zapisaniem się tam na zabieg... Słyszałam o klinice sporo dobrego, głównie dzięki Ani Rubik ;) Może ktoś wie coś więcej? Warto? moja wada jest dosyć poważna... -3,5 w lewym oku oraz -2 w prawym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2013 3 dioptrie to powazna wada ? LOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stefan67 Napisano Wrzesień 23, 2013 dla kogoś to nawet -1 może być poważną wadą... żadnej nie wolno lekceważyć! a ja właśnie w Lexum usunąłem sobie wadę -2 w lewym oku. Było naprawdę bardzo przyjemnie - zero bólu, dobra opieka... no i ekspresowo! jakiś kwadrans tylko to trwało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misiu43 Napisano Wrzesień 24, 2013 w lexum wszystko zrobią Ci tak jak powinno być - wiem po sobie. wada zredukowana do 0 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2013 a koszty? bo nie znam ..tego m-ca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaaajeczkaaa Napisano Wrzesień 26, 2013 tutaj jest całkiem korzystna oferta w grouponie na zabieg http://www.groupon.pl/oferty/olsztyn/Europejskie-Kliniki-Okulistyczne-Lexum/26095673 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krushonka Napisano Wrzesień 30, 2013 hehe co prawda Ania Rubik nie jestem, ale też dobrego wiele mogę o Lexum powiedzieć :p w moim przypadku 100% skutecznosc zabiegu, wady już nie ma :D a co do personelu - nie mam zastrzeżeń :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tadeuszpe Napisano Listopad 13, 2013 jakby kogoś to interesowało, to jest kolejny groupon od Lexum na listopad ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szejla Napisano Styczeń 26, 2020 Dzięki temu że zdecydowałam się na Lentivu mój wzrok został wyleczony i już nie jestem skazana na noszenie okularów. W szczególności że było to dla mnie mocno niewygodne bo sporo uprawiam sportu i musiałam ciągle zmieniać na soczewki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirrka 0 Napisano Luty 20, 2021 no dokładnie, Lentivu to jest dobry sposób na wyleczenie wzroku! polecam i myślę ze warto w Optegrze to robić - gwarancja zdrowia i dobrej opieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach