Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idiotyczna idea oszczędzania

Polecane posty

Gość gość

Ryba psuje sie iod glowy. To Tusek zacząl gadac o kryzysie i zaciskaniu pasa. Poszlo to w telewizor, w rkelamy, bilbordy. Wszechogarniajaca fala oszczedzania. Na emerytury zwlaszcza. Stad pytanie, czy wy ludzie w przedziale iwekowym 25-30 - jak ja, oszczedzacie czy raczej macie to gdzies 9jak ja) i zyjecie chwila??? Wiele i znanycho sob, po tej propagandzie oszczedzania albo utopilo pieniadze w funduszach albo tez stalo sie oszczednymi na co dizen:P Ja niestety zmienilam troche taktyke -chociaz do 2008 bylam zwolnenniczka oszczedzania, ale wysiadly mi oczy i kiepsko widze (wada wrodzona) i od tej pory zyje, jakby zycie mial oskonczyc sie dla mnie jutro. poza tym pracuje.. hmm. wstyd sie przynzac w prosektorium i codziennie przywoaża barrdzo duzo cial. i to nie sa ludzie starzy czy schorowani, ale mlodzi po wypdkach albo samobojcy i jak na nich patrze (nigdy m i sie nie opatrza), to dzien w dzien przychodzi mi ta sama mysl do glowy: JAKIE TO ZYCIE MARNE! Wyjde pozniej z budynku, a na Mrszlakiwskiej jest taki telebim, gdzie jest napiosane dlug na jedego meiskzan to.. i odlicza sekudny a ten dlug sie powieksza. Paranoja z tym oszczedzaniem!

Gość alkoholikchyba
ja oszczedzam na piwko.