Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

iPKO karta kodow

Polecane posty

Gość gość

Witam Wiecie może w jaki sposób iPKO wysyła karty kodów jednorazowych do iPKO? Pocztą zwykłą czy poleconym? Mam adnotację, że wysłali, ale coś długo idzie. Chyba, że to polecony. Będę wdzięczna za pomoc, nie wiem czy nie zamawiać kolejnej.

Gość gość
zwyklym listem

Gość gość
zwykłą, normalnie w skrzynce znalazłam

Gość gość
Zwykłą pocztą. Nie lepiej przejść na smsy? :) Są za darmo, a za kartę wprowadzili opłatę.

Gość gość
wysylaja kody nornalnym listem. zadzwon do nich moze adresy masz dwa. meldunkowy i korespondencyjny i pomylili. napewno zwyklym listem wysylaja.

Gość gość
pierwsze slysze ze pobieraja oplate za karte kodow. niby skad to wiezz? a ile pobieraja?. wiem.ze 50gr pobieraja jak z bankomatu drukujesz stan racunku.

Gość gość
Dzięki. Pamiętam, że kiedyś wysyłali listem zwykłym, miałam nadzieję, że teraz to zmienili i jeszcze karta dojdzie. Wprowadzili opłatę za kartę kodów jednorazowych? I wysyłają ją listem zwykłym? To jak ja im udowodnię, że jej nie otrzymałam? a oni jak udowodnią, że wysłali, czyli, że mają prawo pobrać opłatę?

Gość gość
ja niedawno dostalam karte i nie pobrali oplat. niech tu nikt zametu nie wprowadza.

Gość gość
Jest inaczej. Samo wysłanie karty nic nie kosztuje, ale skorzystanie z niej. Na koniec miesiąca każdy kto z niej korzysta zapłaci kwotę : ilość operacji x 0,10 zł. Obciążą nią rachunek.

Gość gość
Polecam tokena na telefon. Też wdzięczny. Problem tylko gdy często zmienia sie telefon, bo konieczna jest autoryzacja (tak jak karty kodów) .

Gość gość
Zrezygnuj ze zdrapki - jest to mało wygodne, zawsze nerwowo czekasz na kolejna kartę i jeszcze ta opłata. Lepiej potwierdzać transakcje SMS-em. Możesz wejść na ipko i sama zmienić sposób autoryzacji - jest specjalna zakładka. Klikasz i od tego momentu każda transakcje potwierdzasz kodem przesłanym z banku na komórkę - za darmo

Gość gość
Mi zawsze przysyłają kartę kodów zanim skończy mi się poprzednia.