Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajasobie jestem

ciaza a tabletki anty

Polecane posty

Gość takajasobie jestem

hej dziewczyny. od czego tu zaczac... wiec tak, z racji tego,ze maz jest za granica kraju,w ktorym mieszkam. ostatni raz kochalam sie jakos w drugiej polowie czerwca. byl wytrysk do srodka. od 7 m-cy biore tabletki anty. po dobrym m-cu od zajscia, wyladowalam w szpitalu z bolem zoladka. podejrzenie kamieni zolciowych. pobrali mi krew, mocz. mialam tez usg calej jamy brzusznej. jakies takie wypasione te usg bylo, mialo pokazywac nawet piasek w woreczku zolciowym. okej,dalej. jezdzili mi tez tym usg po podbrzuszu, ale nic nie znalezli. tabletki bralam i biore nadal. po tym zajsciu w szpitalu, w krotkim czasie dostalam-polowa cyklu-plamienia,okres. nie przestawalam brac tabletek. trwaly one ponad tydzien. pozniej wyjechalam do polski na 2 tyg. nie robilam przerwy w tabletkach,zeby nie meic okresu. nie mialam plamien, nic. pozniej po powrocie do domu, zrobilam przerwe, ni wystapilo krwawienie. odczekalam 7 dni, bralam znowu. zaczelam sie obawiac. zrobilam test-wynik negatywny. robilam do po poludniu. nie mialam jako takich objawow. chyba zadnych. od wczoraj pobolewa mnie piersc z boku, jednak nie wyczuwam zgrubien. w pierwszej ciazy wagina zmienila kolor na ciemniejszy, w tej chwili jest rozowa,jak byla. mialam tez ciemniejszy mocz, teraz mam zolty,ale intensywny. ja juz nie wiem czy sobie wmawiam, czy nie. jedyne co zauwazylam to sikanie czestrze, ale zaczelam pic duzo ice tea. dzis maz za godzine przywiezie mi test. kolejny. wizyte mam na za 2 tyg. martwie sie, nie moge byc w ciazy. czy jest to mozliwe? do konca opakowania tabl anty mam 3 tabletki,strasznie sie boje,ze znowu krwawienie nie wystapi. jakbym byla w ciazy, to juz 4 m-c?a ja ciagle biore tabletki... pale, nie oszczedzam sie. czy przez zmiane klimatu moglo mi nie wystapic krawienie? teraz tez mialam lekkie plamienia bryzowe, trwaly moze 4 dni.

Gość gość
Oczywiście, że nie jesteś w ciąży. :o

Gość gość
Rzuć palenie bo jestes w ciąży

Gość gość
wlasnie jestem prawie pewna, ze w ciazy jestem. wlasnie wczoraj podpisalam umowe w nowej pracy na rok. super wrecz, zalamka.

Gość gość
NIE JESTEŚ W CIĄŻY!