Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temperamentna

mąż słabym kochankiem

Polecane posty

Gość temperamentna

Chodzi tu o wszystko... Z wiekiem stalam sie batdziej wymagajaca,wyuzdana... Juz mam dosc kombinowania w pomyslach, inicjowania i dominowania.... Po prostu jest kiepski. Zero wyobrazni;( klasyk... Zachowuje sie jakby mogl bez tego zyc.

Gość gość
ty masz to samo co ja tylko ja z zona

a ile masz lat niektore maja na odwrot i nei koniecznie albo sie kryja jest duzo xxx w kwesti psychicznej polskiej rzeczywistosci i nie to erotycznej tylko nie odkkrytej i zaszytej my polacy mamy tak dar narzekac na wszystko wszyscy na wszystko pluc w wlasne gniazdo wyciagac noze i szantazowac, niszczyc to co piekne a nie mozna byc szczerym czlowiekiem? to nie kosztuje ja sie tobie kurde dziwie jako dziewczyna to co on gej ja jestem facetem i nei mam nikogo a niczego mi nie brakuje prawie... ale to co mam to mam a w glowie i w gaciach so galony usmiechu pan wiec nie kumam.... cie powinnas z nim pogadac albo wprowadzic sfere szantazu to pomoze albo nara... po co masz sie meczyc ja sam widisz jak c pisze:) z nudow:)

zaufaj mi i tak znam mentalnosc kobiet predzej czy pozniej znudisz sie i powiesz nara, a to dzieki temu przewaznie...

Gość temperamentna
O brak wyobraźni,zaangażowania,nic z siebie...brak mi namiętności, czasem szarpnięcia za włosy sprowadzenia na kolana i mocno zerżniętych ust np. Szkoda gadać. Nie dociara do niego nic. Szczegolnie brakuje mi jego inicjowania... Chcialabym by np zaczął się do mnie dobierać rano. Obudzona przez jego język i te piękne dlonie;( marzy mi się sztywny q**s we mnie na spiochaa;)

Gość gość
a paradujesz przed nim nago po wzięciu prysznica? Na mojego to zawsze działało jak po wyjsciu z pod prysznica wchodziłam do pokoju owinięta w ręcznik, zdejmowałam go i wcierałam sobie balsam w pośladki. Ila lat po ślubie jestescie?

szczerze ci powiem ja o czyms takim marzylem przez 3dni dlatego z ciekawsci siedze tu 1 dezn w zasadei 2 bo nie spalem :) przez ta glupia sprawe... moze przez pijanstwo i sen wczesniej ale.... dziwne prosze cb ja w 3 dni.... nie powiem ale dzis do 15 dobije... i nie jestem od p***o uzalezniony tylko nikogo nie mam ani nie poluje zal mi sb jest

Gość temperamentna
Rozmawialam,tlumaczylam,prosilam, chcialam pokazac, nauczyc etc... Grozilam rowniez. On nie zdaje sobie sptawy z tego jak seks jestwazny... Jestesmy mlodzi. Mam 25 lat, on 26. Wszystko bylo wporzadku poki moj nieokrzesany temperament sie obudzil i fantazje chcialam przeniesc w real. Gdzie jego spontanicznosc? Seks w plenerze, na parkingu czy jeziorze;(

ale niestety z teoria eisnteina jest tak ze wszystko co sie ladnie swiec tym predzej gasnie rozumiesz? nikt zycia nie oszuka... sam to przezylem wiele razy nic to piekne nie trwa wieczne... a z drugiej strony zyc czy nie miec.... i znowu masz ten guz.....

Gość gość
a paradujesz przed nim nago po wzięciu prysznica? Na mojego to zawsze działało jak po wyjsciu z pod prysznica wchodziłam do pokoju owinięta w ręcznik, zdejmowałam go i wcierałam sobie balsam w pośladki. Kochanie też tak chcę !!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
i dopiero po ślubie zobaczyłaś, że on ma niskie libido?

Gość temperamentna
Tu nie chodzi o to, ze go nie podniecam itd... Tu chodzi o to, ze nie inicijuje PIERWSZY zblizenia. Jest zazdrosny piekielnie, zaborczy,kochamy się, ale mam brakuje mi go... Brakuje tego o czym wspomnialam wyzej. I dziekuje za maila, ale nie skorzystam. Nikogo nie szukam!!!

ja p*****le facet ktory sie kocha ba... tego nei robi i sie spuszcza ma wieksze libido kobieta wrecz odwrotnie co to k***a jest ?

Gość temperamentna
Nie! Nie po slubie... Ale milosc to nie tylko seks! I nie mialm pojecia, ze ja sie tak zmienie w tej sferze!!!!

Gość gość
Ja nie szukam tez nikogo chcialbym pogadac tylko napisz a sie przekonasz nie martw sie zadnych spotkan

Gość temperamentna
Nawet nie wiecie jak bym chciala ostudzic swoj temperament i stac sie zimną, zgorzknialą kobietą dla ktorej seks to obowiązek;((( moze nauczyloby to go czegos...

Gość temperamentna
Jesli chcesz mi cos doadzic mozesz to zrobic tutaj...

po h*j maz byc ? ja nie raz mialem taka i wiedzialem o tym i plakalem nawet miesiacem po takiej a ja rznelem jak tulipan zime.... przestan kurde mowic takie bzdety.... bo mi wjezdasz na ambicje... wes sobie chlopa nie maczo ci ci zorbi i da cos... a nie bedei walic bil r****l i obnizal i rzadil

Gość gość
tutaj duzo podszywania itd a naprawde chce milo pogadac

rozbijam kazde tabu dzisiaj ... wszyscy zrzekaja narzekaja wyrzekaja a potem nie odzywaja matko ide stad co to za zaufany kraj w sb :) a moze sie pomylilem ? :)) brak tutaj otwartosci

Gość cadret
Nie wściekaj się na niego czy siebie, generalnie to jest różnica poziomu testosteronu. Problem jest taki że ty cierpisz, z kolei jak mąż będzie robił coś na co nie ma ochoty też na dłuższą metę stracicie na partnerstwie. Generalnie są dwa wyjścia: - pobudź libido swojego partnera ... generalnie w temacie jestem trochę słaby ale słyszałem że seler jest niezły. Również możesz mu podstawić p***ol pod nos... - musiałabyś obniżyć swoje :(

2013-09-19 18:21:51 [zgłoś do usunięcia] gość tutaj duzo podszywania itd a naprawde chce milo pogadac ja pisze a mnie traktuje sie z gory ale coz.. traktuje to jako lekcje

Gość temperamentna
Odezwę się po pracy...

Gość gość
na spiocha zdarzyl by cie obudzisc przy dotykaniu :):)

Gość gość
ok bede czekal nie martw sie chwile pogadamy i podbuduje cie :) a nie chce sie spotykac nie martw sie

Gość Zonaty31
a skad jestes?

Gość temperamentna
A moze pogadajmy na czacie... Wejdz na wp powiedzmy na seks czat. Napisz tu o jakim nicku bedziesz...za pol godz wejde. A do zonatego31-jestem z warszawy a co to ma do rzeczy? Kurcze liczylam, ze spotkam tu jakąs kobiete z podobnym problemem

Gość gość
Ją mam podobny problem. Tzn mój facet jest mega dobry w łóżku, ale chciałabym częściej i to zawsze ją muszę zaczynać "akcje". Marży mi się żeby mnie tak pożądał, żeby nie mógł wytrzymać, kiedy się do mnie dobierze itd

Tak może zacznę nie w temacie... Czy w każdym takim temacie MUSI pojawić się jakiś beznadziejny wieszak na bieliznę ze swoim e-mailem albo nr. telefonu? Naprawdę drogie dzieci myślicie że autorki takich postów zostawią wszystko i polecą za wami? Jebnijcie się w łeb eunuchy. A co do tematu - ja mam spełnione życie, czasami myślę że aż nadto, dlaczego? Bo realizowanie fantazji popycha dalej i dalej. Są dni, że bez ostrego r****nia, czasami grupowego ( rzadziej, ale zawsze z udziałem mojego męża) nie dam się poskromić. Mój wtedy wie że musi zrobić WSZYSTKO aby piczka przysłowiowo pękła. I powiem Tobie że czasami bardziej a czasami mniej, ale pęka. Życzę Tobie abyś go przekręciła, bo nic tak nie kręci i zaspakaja jak z******te rżnięcie z osobą ukochaną.