Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DAJECIE SWOIM MEZOM KANAPKI DO PRACY

Polecane posty

Gość gość
mój woli sobie sam zrobić z rana niż jesc kanapki które całą noc leżały w lodówce. zresztą co to w ogóle za temat :O mąż jak chce to sobie robi a jak nie chce to kupuje coś w drodze do pracy, czy w pracy... nie widzę problemu w tym aby dorosły człowiek sam sobie zrobił śniadanie, tym bardziej że gdy on wychodzi to ja jeszcze śpię. oboje pracujemy, oboje wychowujemy dzieci i oboje staramy się ułatwiać sobie życie a nie utrudniać ;)

Gość ewamamamateusza
mi maz robi sniadanie prawie codziennie, rano idzie po świeze pieczywko, wyprowadza psa na spacer i budzi kawką do łozka:) kochany jest w weekend albo sam robi obiad albo jedziemy do restauracji, ja w tyg robie obiady i kolacje:) ps. 14 lat razem:)

Gość gość
Mój robi sobie sam :) Tym bardziej, że on ma na 8 do pracy, a ja mam elastyczny grafik pracy i po prostu nie lubię wstawać tak wcześnie... Więc jak on wychodzi ja sobie jeszcze smacznie śpię... :)

Gość gość
19.09.13 [zgłoś do usunięcia] gość Robie bo jestem w ciąży 38 tydzień i w domu siedze już....Z reszta wole sama mu dac bo inaczej to kupi jakies gówno. Zawsze daje to samo-kawałek chleba razowego, kilka plasterków szynki pomidor jogurt 7zbóż men, jabłko, ciasteczka owsiane belvita 1 saszetka. Pracuje na 7 do 17. . . . Dobrze, że dajesz mu wersje "men" heheheh bo od tej zwykłej mógł by sie otruć:D Sama tez mu dajesz gówno;d Bo myslisz ze te platki owsiane ktore mu dajesz to g****m nie sa nafaszerowane;d/. Ja p*****le ciasteczka owsiane facetowi:D