Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia anna

mąz nie chce się rypać

Polecane posty

Gość klaudia anna

nie wiem już co robić. znowu to samo-wykąpał się i dzida do łóżka. mówi, że zmęczony jest. ja dziś się przyszykowałam, odpicowałam jak ta lala i co? i nic... czy to znaczy, że mnie zdradza? :-(

Gość klaudia anna
up . ...

Gość gość
zalezy jak bylo wczesniej. Moje kochanie nawet jak przeziebione nie wytrzymuje i sie dobiera do mnie :)

Gość gość
Od razu zdradza, może zwyczajnie już go nie pociągasz, obrzydłaś mu, uszy do góry zdradzać wcale nie musi :-)

Gość Dyskretny32
U mnie jest podobna sytuacja z obca kobieta kochalbym sie cala noc zona jakos juz mnie nie pociaga

Gość gość
pewnie jedno i drugie...zdradza bo nie pociągasz już go

Gość gość
tu facet, maz klaudia, nie doluj sie byc moze go nie pociagasz, ale ALE! tu nie chodzi w cale o wyglad fizyczny faceci moze nie zdaja sobie sprawy ale w sexie, szczegolnie miedzy osobami ktore znaja sie bardzo dlugo nie chodzi juz o fizycznosc tak jak kiedys tu chodzi o mozg, nastawienie i mase innych niefizycznych spraw Nie wystarczy sie odpicowac, ladnie wygladac zeby maz na was lecial, nawet jak jestescie piekne! jak macie konflikty, problemy, jakis brak zaufania to wszystko to przelozy sie na brak zainteresowania meza sexem! podobnie jego problemy w pracy, czy stres, depresja Ale faceta mozna zawsze podjudzic niezaleznie od tego czy jestescie piekne czy nie. Czy ty czasem nie zaobserwowalas u siebie ze jest ci mokro od samych fantazji, od tego ze jakis facet ci szepnal do ucha troche swinstw ktore rozbudzily twoja wyobraznie? Czesto kobiety opisuja tu takie sytuacje. Bo na sex dziala podswiadomosc! Wyobraznia. U facetow jest identycznie! Rozbudz u niego wyobraznie. Zachowaj sie inaczej niz zwykle Zaproponuj cos, szepnij do ucha swinsta.. U facetow z wiekiem tolerancja na dopamine generowana podczas podniecenia sie zwieksza. Dlatego z czasem kazdy facet traci troche zainteresowanie partnerka, chyba ze.... no wlasnie chyba ze sex bedzie dojrzalszy, wiecej boddzcow, cos nowego, bardziej perwersyjnego. Facet potrzebuje nowych boddzcow zmyslowych, i nie sa to boddzce wizualne. Zapamietajcie to kobiety, facet po 6,10 latach malzenstwach nie poleci juz tylko na to ze sie odpicujecie. oczywiscie niektorzy tak, ale wiekszosci to nie wystarczy i pojda spac :) Same musicie dbac o to zeby facet was pragnal i jest to mozliwe w kazdym wypadku, tylko od was zalezy czy wasz facet bedzie na was napalony. Trzeba go podjudzic, zadbac o wysoki poziom dopaminy, nie moze sie taki facet od razu spuscic, bo sytuacja bedzie tylko gorsza. Musicie dominowac w tym sensie, ze to wy musicie kontrolowac kiedy wasz facet ma trysnac. Nie mozecie pozwolic aby bylo to szybko. Wtedy w jego organizmie zwiekszac sie bedzie ilosc dopaminy ktorej facet pozada, bo to naturalny naroktyk. Pare takich sesji i bedzie ciagle chcial wiecej jak sie go tym zaneci. Dodac do tego pobudzenie wyobrazni.