Gość kozaczek30 Napisano Wrzesień 19, 2013 Czy mężczyźni lubią kobiety ubrane w kozaki do połowy uda?? Wypowiedzcie się kobiety i mężczyźni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozaczek30 Napisano Wrzesień 19, 2013 A dlaczego? Chyba zazwyczaj takie kozaki podobają się facetom, myślałam ze są seksowne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 27letni gość Napisano Wrzesień 19, 2013 Moim zdaniem są bardzo seksowne :D i do tego jeszcze lateksowe albo skórzane legginsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozaczek30 Napisano Wrzesień 19, 2013 27 letni a jeśli ubiorę sukienkę mini>? to tez się podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Akoda 0 Napisano Wrzesień 19, 2013 Do tego ubierz rajstopy w kratkę i biały kożuszek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2013 zaaajebiste sa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozaczek30 Napisano Wrzesień 19, 2013 Podoba mi się jak nosi Steczkowska takie kozaki, to wygląda moim zdaniem seksownie i ładnie za razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Wrzesień 19, 2013 moim zdaniem tak, oczywiście o ile są gustowne i ubrane do krótkiej sukienki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2013 i o ile ktoś nie ma grubych ud jak ja , hlip :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozaczek30 Napisano Wrzesień 19, 2013 Niedługo mam imprezę i włąsnie tak chciałabym się ubrać, kozaki do połowy uda i sukienka króciutka. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 27letni gość Napisano Wrzesień 19, 2013 Hej Kozaczku, oczywiscie, mini jak najbardziej :) tez intrygujace polaczenie, pomysl dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiku mikuuu 3 Napisano Wrzesień 19, 2013 zgrzejesz się, nie wyobrażam sobie męczyć się w kozakach gdy jest wczesna jesień i temperatury średniej wielkości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozaczek30 Napisano Wrzesień 19, 2013 Ja mam uda takie akurat, jakiś patyków tez nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozaczek30 Napisano Wrzesień 19, 2013 Ale te kozaczki które ja mam są cieniutkiego materiału, taka druga skóra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2013 Takie jakie miala zeta jones w filmie nawiedzony, boskie! No nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozaczek30 Napisano Wrzesień 19, 2013 A nie wiem jakie ona miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozaczek30 Napisano Wrzesień 19, 2013 No i nikt więcej już się nie wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 Mi się takie buty trochę źle kojarzą jeśli są ubrane do mini... SPORO takich lampucer z dyskotek tak się ubiera i kojarzy mi się to niestety z tandetą i z próbą taniego zwrócenia na siebie uwagi za wszelką cenę, jakby dziewczyna nie miała w sobie nic więcej do zaoferowania. Co gorsza, myślą, że są oryginalne z takim image'm a kopiują jedna drugą :O Sorry za szczerość... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 doskonale spelniaja swoja role spoleczna, odznaczajac kobieca extraklase wsrod tlumow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość84 Napisano Wrzesień 20, 2013 Niektórym kobietom, i w niektórych sytuacjach to nawet pasuje. Czasem jednak efekt może być zgoła odwrotny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kozaczek30 Napisano Wrzesień 20, 2013 Ale przecież w takich kozakach można wyglądać jak kobieta z klasą, nie przesadzajcie, jesli do tego ubierze się ładną sukienkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KajaP1 Napisano Kwiecień 19, 2015 Kozaki za kolano i to jeszcze na wysokim obcasie są bardzo seksowne :) Niedawno kupiłam sobie takie http://skleperotyczny.eu/92-wysokie-obcasy i nie ma na ulicy faceta który by się za mną nie obejrzał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2015 Są koorewskie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2015 Na ulice? i biale rajstopki? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katonals Napisano Listopad 6, 2015 Proszę tutaj - http://www.merg.pl/product-pol-23447-Seksowne-czarne-botki-na-wysokiej-szpilce.html Jak dla mnie na szpilce każda kobieta może wyglądać doskonale. Kwestia jej odpowiedniego podejścia do stylizacji, doboru wszystkich ciuchów ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bllllle Napisano Listopad 6, 2015 Za kurwą kazdy facet sie ogladnie , takie kozaki ,odpadaja na ulice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 6, 2015 Sa sliczne. Zamowilam takie zamszowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kembert Napisano Styczeń 26, 2016 To zależy jakie dokładnie, ale np. takie - http://www.merg.pl/product-pol-38499-GIGI-czarne-kozaki-na-szpilce.html Wyglądają świetnie. Je przepadam za butami wysokimi, na cienkiej szpilce. Nie muszą być od razu w dziwnym stylu. To może być normalna kolorystyka ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2016 Do połowy uda? :D Kazaki za kolano mam ... za kolano Musisz mieć bardzo krótkie nogi autorko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2016 tragiczne te kozaki, na ich widok targnął bym się na własne życie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach