Gość gość Napisano Styczeń 26, 2016 Tak sa sexowne moja ex takie nosila a w lato szpileczki mm.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2016 jak dla mnie tylko d***** takie noszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hurtowniastylu Napisano Marzec 21, 2016 Zdecydowanie tak, kozaki za kolano są seksowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 21, 2016 Trochę jak u prostytutek, ale sexy. Nie chcialbym gdyby moja kobieta chodzila ubrana tak sama po miescie bo za duzo uwagi facetow by zwracala. Dla mnie i ze mna jak najbardziej. :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2016 jestem facetem i w okresie jesiennym, zimowym i wiosennym prawie codziennie chodzę w oficerkach. Oczywiście są to buty ze skóry i na skórzanej podeszwie. I nie widzę nic złego w tym, że panie i dziewczynki chodzą w butach z cholewami o ile nie są to jakieś skajowe, tanie imitacje, podróbki obuwia męskiego. To szokujące, że osoby chodzące w tandetnym obuwiu ze skaju; tzw. ekoskóry obrażają osoby dla których skórzane buty z cholewami są tradycją, dziedzictwem. I dla mnie panienki chodzące w kozaczkach za kolano są jednocześnie i śmieszne i seksowne w naśladowaniu facetów. Albowiem jedyną motywacją noszenia tych imitacji jest to , że są to buty męskie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paweł 12 Napisano Styczeń 16, 2017 Oczywiście że mi się bardzo podobają mam kilkanaście modeli i kolorów kozaków za kolano do tego miniuwka latexowa i jest super wszyscy się za mnom oglodajom używam ich głównie do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 1, 2017 Raczej dzi /w /k /a /r/ skie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2017 Trzeba je umiec nosic... Jak ktos nie umie, to a d****arskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
milky8000 0 Napisano Marzec 2, 2017 Moim zdaniem są :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2017 To kicz lat 90-tych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 4, 2017 Nie podobaja mi sie za kolano . Do kolan tak , typu oficerki tak , ale nie za kolano i nie do polowy uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emigrantka 51 Napisano Lipiec 26, 2021 Oczywiscie, do tego lateksowe legginsy, dekolt po pepek, silikonowe cycki, paznokcie akrylowe i usta glonojada-zaden facet ci sie nie oprze.I nie zapomnij o poteznych czarnych brwiach a kazdy bedzie twoj.Znajac gust facetow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Lipiec 27, 2021 Ja chodzę w kozakach za kolano, są wygodne, no i pasują do stylizacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach