Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE MIAŁYŚCIE lat gdy wychodziłyście za mąż

Polecane posty

Gość gość
18 od razu zaznaczam ze nie z powodu wpadki bo w ciąże zaszłam 2 lata po śubie

Gość gość
kurka kto świadomie chce wychodzić za mąż w wieku 18 lat? wtedy to ja nawet o tym nie myślałam!

Gość PaniGruszka
27

Gość gość
18- z miłości :) jesteśmy 13 lat po ślubie

Gość gość
ktoś dojrzał do świadomej decyzji o ślubie w wieku 18 lat a ktoś inny gdy miał 40 . temat rzeka ...

26, z milosci oczywiscie . 2 dni po naszej rocznicy urodzil nam sie pierwszy syn :) Teraz dzieci bym mialam dopiero po 30-tce a przez te pare lat cieszyla bym sie mezem.

Gość gość
miłość miłością, chyba każdy był wtedy zakochany, ale żeby się porywać na ślub od razu?

Gość gość
taaa 18 lat i dojrzała decyzja hahahaha. w tym wieku jest się jeszcze dzieckiem!

Gość gość
38 he he he wcześniej mi się nie chciało

Gość gość
kurcze ja mam 24 i chyba u mnie ślub nigdy nie nadejdzie;(

Gość gość
nie byłam dzieckiem , wiedziałam co to znaczy małżeństwo a jestem już 12 lat po ślubie

Gość gość
a co w tym złego? Ja jestem 13 lat po ślubie i NIGDY nie żałowałam tej decyzji ;) Mam super rozinę, wspaniałego męża i zawsze chciałam wcześnie wyjść za mąż. Studia skończyłam, podróżujemy z dzieciakami- nie straciłam NICZEGO. Wręcz przeciwnie- jak patrze na takie mamusie po 30, które mając dziecko w szkole maja ok 40r.ż to im bardzo współczuję. U nas dzieciaki zawsze maja najfajniejsze imprezy, bo mamy siłe na robienie ślizgów, fajnych zabaw w lesie, podchodów. W życiu bym się nie zamieniła z tymi kobietami

Gość gość
20 i bardzo już tego chciałam nie przez ciąże.

Gość gość
"a co w tym złego? Ja jestem 13 lat po ślubie i NIGDY nie żałowałam tej decyzji oczko.gif Mam super rozinę, wspaniałego męża i zawsze chciałam wcześnie wyjść za mąż. Studia skończyłam, podróżujemy z dzieciakami- nie straciłam NICZEGO." tak sobie tłumacz ze niczego nie straciłaś ehhee

Gość gość
ja mialam 17, bylam w ciazy ale poronilam, slub wzielismy po poronieniu swiadomie, Minęło kilka lat, teraz mam dwoje dzieci i jestem spelniona jako zona i matka, wlasnie konczę zaoczne studia, niestety jeszcze nie pracuje bo nie mam z kim zostawic maluchow ale za rok idą do przedszkola. Nie ma się co czarować, własnego mieszkania nie mamy tylko wynajmujemy ale myślę że kiedyś i z tym damy radę

Gość gość
a co niby straciłam? :D No chyba nie próbujesz mi wmówić, ze jestem nieszcześliwa, co?:D bo to byłoby totalnie smieszne kobieto! Dla mnie rodzina zawsze była priorytetem i na tym wygrałam.

Gość gość
nie wychodzimy!