Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atopowe zapalenie skory u 3 latki

Polecane posty

Gość gość

Mam watpliwosci co do dianozy lekarza. Corka ma wysypke na udzie i lydce, duze skupisko malych krostek, smarowalam roznymi kremami ale nic to nie dalo, pojedyncze kropki zaczely sie rozprzestrzeniac. Bylismy u dermatologa i powiedzial ze to prawdopodobnie azs i mamy wykluczyc z diety corki mleko, czekoade, owoce egzotyczne itp i zobaczyc jaki bedzie efekt. Szczerze srednio mi sie chce wierzyc, ze nagle jako 3 latka ma atopowe zapalenie skory? Corka ma uczulenie na pomidory, ale objawia sie jedynie rankami na raczkach i wyglada zupelnie inaczej niz ta wysypka co ma teraz. Czy to rzeczywiscie moze byc azs? Myslalam ze moze to jakies uczulenie na proszek do prania czy cos, ale dermatolog mowil ze nie:/

Gość gość
niech ktos podpowie..

Gość gość
Moze ktos se wypowie?

Ja mam AZS i mój syn miał stwierdzone AZS już w 8 miesiącu!!! Wiec nie może Cię dziwić, że ma w wieku 3 lat. Teraz spróbuj poszukać dermatologa estetycznego. To najlepsi lekarze w tej dziedzinie. Musicie dobrac dobre kosmetyki i na pewno wszystko się złagodzi. Mój syn ma 6 lat. Radzimy sobie z AZS bardzo dobrze. Trzeba nauczyć się z tym zyc

Gość gość
Mi bardziej chodzi o to czy to mozliwe ze dopiero jako 3 latka objawiloby sie to u niej? A wczesniej nic oprocz pomidorow jej nie uczulalo i nie miala problemow skornych.