Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

czuję się cholernie samotna. pochodzę z małej miejscowości. od jakiegoś czasu przeprowadziłam się do większego miasta. niby mam paru znajomych...właśnie niby. od miesiąca jestem u rodziców...tak się złożyło, że mam problemy ze zdrowiem. odezwała się jak do tej pory do mnie tylko jedna koleżanka bo akurat miała sprawę. czuję się niewidoczna, niepotrzebna nikomu. faceta nie mam. pewnie mieć nie będę, jestem kiepska w relacjach damsko-męskich...nic mi na tej płaszczyźnie nie wychodzi. czasami chciałabym zniknąć, rozpłynąć się...i tak by nikt tego nie zauważył.

Gość gość
no i nic.

Gość gość
to wez kolezanke wyjdzcie na miasto. albo znajdz sobie jakas pasje. Ludzie z pasja sa bardziej atrakcyjni :) i jest mozliwosc poznania kogos kto odwazejmni hobby

Gość gość
ja to samo, nie jestem nikomu potrzebna.. nie mam faceta i jestem kiepska w relacjach damsko-męskich K****A ale włączam sobie techno - jest jak amfa i jakoś żyje :) polecam ostre techno bass boosted na słuchawkach

Gość gość
Każdy ma przechlapane...ja mam faceta na którego lecą inne dziewczyny a ja spokojnie sobie z nim zerwałam. Mogłabym mieć innego, ale nie chce. Jestem tak rozczarowana facetami, że są mi oni zbędni. Daj sobie spokój z negatywnymi myślami i wiarą, że jak będziesz mieć faceta to będzie super bo nie będzie. Oni zawsze latają wzrokiem za innymi, marzą o tym, żeby mieć w łóżku ze 3 panny. Oni mają marzenia, których 1 kobieta nie jest w stanie zrealizować. I to ma być miłość? Lepiej zadbać o siebie i szukać szczęścia w innej sferze.

Gość gość
już dawno dałam sobie spokój z facetami. nimi to jestem rozczarowana do kwadratu.

Gość gość
ja też, to jest płeć brzydka i nie dość że my kobiety jesteśmy poszkoodowane to jeszcze oni mają takie oczekiwania i marzenia że ... oni zyja w innym swiecie, naogladali sie brzydkich filmów i myślą, że będą im się przytrafiały takie same sceny...porażka

Gość gość