Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga1200

temperatura rano wyższa niż wieczorem

Polecane posty

Gość aga1200

hej dziewczyny mam pytanie jestem w 50 dc brak okresu testy negatywne ostatni robiony 5 dni temu więc ciąże już wykluczyłam bo miałam objawy wczesniej jak na okres ale już wszystkie ustały dodam że współżyjemy regularnie, co do temperatur to pomiędzy 36,6 a 36,8 z tym ze rano jest u mnie wyższa niż w dzień i wieczorem bo wtedy spada do 36,4 ok. w dzień jest mi zimno, wszędzie czytam że w dzień tempka jest wyższa niż rano a u mnie odwrotnie

Gość Celinka11
Mnie tez jest zimno, tylko ze ja mam znow wyzsza wieczorem

Gość aga1200
no ale czy to normalne czy będąc w ciąży to tempka jest wysoka cały czas czy tylko rano?

Gość gość
hej dziewczyny jak mam mierzyć temperaturę skoro budzę się w różnych godzinach w nocy nie nie mogę już zasnąć czy mam mierzyć jak się obudzę np o 3 rano a następnego dnia jak się obudzę o 6 rano bo gdzieś pisało ze o stałej porze po przebudzeniu, czy będą mi wychodziły prawdziwe temperatury jak obudze się o 3 rano i dotrwam do 6 i wtedy zmierze

Gość Celinka11
Nie umiem Ci pomoc, ja nie mierze temperatury, ale ostatnio robilam to o roznych porach dnia,bo myslalam,ze mam goraczke... tak sie czulam. Dostalam okres w terminie, skapy - 1 dzien, potem plamienia, piersi bola, brzuch tez... miewam czasem lekka zgage, zastanawiam sie czy to nie ciaza... bylby teraz prawie 4 tydzien.... macie podobnie??

Gość Celinka11
@aga - ja czytalam na innych forach, dziewczyny sie wypowiadaly,ze za podwyzszona temperature odpowiada progesteron, ktorego rola jest podtrzymanie ciazy. Ale podobno nie u kazdej kobiety jest podwyzszony o tej samej porze - np. rano , po przebudzeniu. Jedna pisala,ze u niej miedzy 12 a 14 takze podobno nie ma reguly na to...