Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazek z mezczyzna ironicznym wysmiewaczem

Polecane posty

Gość gość

Znam mezczyzne juz pol roku. Ma taki styl bycia, ze "wysmiewa". Takze mnie. Po kazdym wysmianiu tarzam sie ze smiechu. Robi to z glowa, smiesznie i nie przekracza granicy dobrego smaku. Jest czuly, ale boje sie, ze jak bedziemy w zwiazku to po kilku latach bedzie mnie to denerwowac. Byl ktos z takim gosciem?

Gość gość
niech sie wyzywa na kafeterii, to w realu bedzie juz mial dosc wysmiewania;p

Gość gość
Wysmiewaniem innych leczy swoje kompleksty. Ma niska samoocene.

Gość gość
To jest subtelne i nikt sie nie obraza. Zastnawiam sie czy nie bedzie mi to przeszkadzac i irytowac mnie pozniej. Byl ktos z takim mezczyzna?

Gość gość
Tak bedzie Cie to irytwac. Pewnie jest tez typem ktory o Twoich zalteach nie powie glosno a jak ma cos skometowac to tylko Twoje wady. Po jakims czasie bedzisz sie zastanwaic czy aby napeawno jest az tak do niczego.

jestes z facetem pol roku, jestes zadwolona, jest ci dobrze, a zamiast cieszyc sie tym to zastanawiasz nad potencjalnymi problemami w potencjalnym związku w nieokreslonym czasie. nudzisz sie czy jestes glupia? :)

Gość gość
ble ble ble, zaraz sie wypisze 10 gosci ktorzy czuja sie wysmiewani intelektualnie;]

Gość gość
zlosliwosc zawsze swiadczy o inteligencji jak sie zna jej granice

Gość gość
Bo czytam ten temat: Chyba przestalam go kochac. I laska tez miala takiego goscia:)

wysmiewanie nawet z umiarem z innej osoby jest obrzydliwe.Wysmiewac, zartowac mozna jedynie z wlasnej osoby.Ty ani on nie wiecie , czy czasem kogos nie uboli taki zart a juz wysmiewanie jest ponizej wszelkiej krytyki . Jest wstretnym i bezczelnym czlowiekiem .

Gość casualty_of_society
powiem ci jak to wyglada z innej perspektywy. ja sama mam wlasnie taki charakter jak ten twoj facet- jestem ironiczna i zlosliwa, czesto krytykuje innych (ale krytyki pod moim adresem nie toleruje) wysmiewam sie z ludzi, tez staram sie nie przekraczac granicy dobrego smaku, ale czasem sie zapominam i kogos zaboli. wszystkie moje zwiazki rozpadaja sie wlasnie przez moja sukowatosc. jedyna stala osoba w moim zyciu to moj przyjaciel, ktory ma dokladnie taki sam charakter jak ja. nabijamy sie z innych razem i to zdaje egzamin. w innym wypadku uwazam, ze druga strona z czasem zawsze ucierpi i rozczaruje.

Gość gość
Wysmiewanie nie swiadczy o inteligencji tylko o tym ze wysmiewacz ma ogromne kompleksty i niby wywyzszajac sie pond innych chce sie tak z nich wyleczyc. Bedac z nimi rob to samo w jego kierunku moze dotrze ze nie jest to fajne. Wysmiewacze sa po prostu zalosni.

Gość gość
Hm, ale Ty piszesz o swojej sukowatosci. U niego to nie jest wysmiewanie sie z wad: hmmm dam przyklad: Przypuscmy, ze jestem bardzo gruba - nie wysmieje sie z tego. To takie drobne zarty

Gość gość
Ale nie rozumiecie. To raczej taki styl bycia jego, on ogolnie jest osoba bardzo wesola i ciagle zartuje. Jest bardzo lubiany - nie przekracza granicy dobrego smaku - nigdy mnie jego zart nie zabolal.

Gość casualty_of_society
oj tam zaraz kompleksy, brak inteligencji itp. itd. niektorzy sami sie prosza o krytyke. faktem jest, ze niektorzy po prostu maja wredny charakter i tyle. tak jak sa ludzie wyjatkowo mili, pozytywnie nastawieni do zycia i uprzejmi.

Gość casualty_of_society
'To takie drobne zarty' daj przyklad. bo im wiecej piszesz tym bardziej nie dostrzegam problemu :D wiesz ilu ludzi ma ciety, ironiczny dowcip? ja osobiscie taki bardzo lubie. nie znosze natomiast ludzi, ktorzy maja dowcip prymitywny, jak te bolki na budowie czy spod budki z piwem.

Gość gość
casualty_of_society Jasne prosza sie o krytyke a sama napisalas ze Ty nie tolerujesz kirytyki pod swoim adresem. Czyli jestes zakompleksiona. Ciekawe, ale na bank idealem nie jestes, ani tez alfa i omega czy Bogie zeby dyktowac komus jak ma zyc czy postepowas.

w gronie osob moze byc osoba wyjatkowo wrazliwa , niesmiala i niepewna.I obok zartownis , ktory zaczyna sie bawic tym kims zartujac z niego.Towarzystwo jest rozbawione ,ale jak moze poczuc sie taka osoba? Mozna zartowac ale nigdy zartujac z kogos .Zarty nie polegaja na tym .

Gość gość
eee, zostaw ty budowlancow w spokoju, chyba ze studentami nie mialas stycznosci:D

Gość gość
Kurde ciezko mi sobie cos przypomniec, to taki styl bycia. Zawsze jak cos jem i on jest obok to krztusze sie ze smiechu. Moze sobie zaraz cos przypomne.

Gość casualty_of_society
'Czyli jestes zakompleksiona' mam kompleksy jak kazdy, ale na pewno nie jestem zakompleksiona. nie jestem tez idealem, ale w gruncie rzeczy jestem zadowolona z tego jaka jestem osoba i co soba reprezentuje. nie znosze krytyki - to fakt - ale jakies tam drobne docinki pod moim adresem (o ile faktycznie zasluzone) mi nie przeszkadzaja.ale to nie o mnie temat ;) autorko - wciaz nie widze problemu. podaj przyklad zartu. 'ironiczny wysmiewacz' brzmi ostrzej niz to co probujesz tutaj przedstawic. zaczelas umniejszac, usprawiedliwiac, czyli w gruncie rzeczy zalezy ci na nim i chcesz przymknac oko. wierz mi, sa wieksze problemy niz ironiczne poczucie humoru.

Gość gość
Mi chodzi o to ze trzeba zachowac rownowage. I jezli on wysmiewa w ironiczny sposob twoje wady to w ten sam sposob moglby tez podkreslac Twoje zalety. Bo najczesciej Ci krytykaci niczego nie doceniaja i wiecznie tylko krytykuja. I w koncu zaczniesz sie zastanwiac czy aby na pewno jest z Toba tak zle i jestes az taka beznadziejna.

Gość gość
Dla mnie to nie jest wada, ale sie naczytalam glupot z tematu "Chyba przestalam go kochac" W ogole czas odejsc z kafaterii;/ bo to zle na mozg dziala.

Gość gość
Ja jestem z takim facetem od 4 lat. Jest bardzo inteligentny a jego uwagi kąśliwe a jednocześnie zabawne. Nie denerwuje mnie to, nawet to lubię. Umiem patrzeć na siebie z dystansem. Najbardziej sie cieszę, że czasem jestem w stanie mu się odgryźć na jego uwagę jeszcze mocniejszą skierowaną w jego stronę, to mu wtedy szczena opada jak widzi jakiego potwora stworzył :P A co do leczenia kompleksów przez takie teksty - nie, to nie to.

Gość casualty_of_society
'Dla mnie to nie jest wada, ale sie naczytalam glupot z tematu "Chyba przestalam go kochac"' stresc temat pls, bo nie chce mi sie czytac, a zawsze mnie zadziwiaja debilizmy na kafe :) ten temat do nich nalezy, ale jak ktos nie ma problemow, to kazdy jest dobry.

Gość gość
O wlasnie, widze, ze mnie rozumiesz :)

Gość gość
Ja siedze na zwolnieniu lekarskim miesiac, mam niedobor wszelakich witamin i siedze na kafe i wymyslam i sie zadreczam :) A tamten temat jest ogolnie, ze laska chyba przestala kochac faceta. I, ze to tez taki typironiczny i ja wq jego uwagi, bo za pierwszym razem sa smieszne a ze 10 juz nie.

Gość casualty_of_society
'A tamten temat jest ogolnie, ze laska chyba przestala kochac faceta. I, ze to tez taki typironiczny i ja wq jego uwagi, bo za pierwszym razem sa smieszne a ze 10 juz nie.' ja p*****le :O :O :O bieda w kraju, bezrobocie, ludzie maja choroby przewlekle itp. itd. a te maja problem, ze facet lubi sobie gornolotnie pozartowac (tak, moje drogie, moje kochane: zeby byc ironicznym trzeba byc inteligentnym - prymitywny bolek nie pozartuje sarkastycznie). albo kolejny problem: dlaczego nie zadzwonil? czemu sie nie odzywa? kafe mnie rozwala :D w pracy mi sie nudzi, wiec czytam i smieje sie do siebie az sie ludzie na mnie patrza jak na wariatke.

Gość gość
Ja normalnie czuje, ze grzesze piszac tu o swoich p*****lach ;) serio;) kafe to ZLO ;) Naczytam sie o zdradach itd i potem mi to na mozg siada