Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ginger123

seksualna logistyka i administracja

Polecane posty

Gość Ginger123

Hej, Mam może i błahe, ale nurtujące pytanie. Zacznę od syntetycznego opisu mojej sytuacji. Spotykam się z facetem. On jest w trakcie rozwodu (bynajmniej nie ja jestem jego powodem) i wynajmuje mieszkanie ze swoim przyjacielem. Ja mieszkam z rodzicami (dość konserwatywnymi). Nie tworzymy typowego związku, po prostu chodzimy na randki, uprawiamy seks itp., ale pochodzimy z małej miejscowości i nie chcemy się z naszą znajomością afiszować, m.in. ze względu na jego byłą żonę ale głównie ze względu na stare, dobre, zaściankowe "co ludzie powiedzą" (tzw. "Polską w ryj"). Spotykamy się u niego, ale trochę brakuje nam intymności, bo jego kumpel zazwyczaj jest w domu (a jak wiadomo odgłosy godowe zza ściany są dla współlokatora dość żenujące a z naszej strony bardzo nieeleganckie). Ja studiuje zaocznie, wiec co drugi weekend wyjeżdżam za miasto i śpię w hotelu. Wczoraj on zaproponował, że dojedzie do mnie wieczorem po pracy i zostanie ze mną na cały weekend. Wszystko w porządku, tylko ja nie bardzo wiem jak mam się w związku z tym zachować w tym hotelu. Czy powinnam podczas rezerwacji podać swoje i jego nazwisko i czy on powinien się zameldować i wylegitymować w recepcji? Ja osobiście wolałabym aby jedno z nas pozostało anonimowe i na przykład zarezerwować pokój na nazwisko ja+1 i żeby to drugie nie musiało się legitymować, tylko poprostu weszło do wskazanego pokoju zarezerwowanego na nazwisko "X". Czy ktoś wie, czy taki manewr jest wykonalny? No i jeszcze kwestia zapłaty za hotel. Z jednej strony to ja muszę jechać na zajęcia, więc tak czy siak wynajęłabym ten pokój z nim czy bez niego, ale z drugiej strony on zaproponował że do mnie dojedzie no i jest mężczyzną. Które z nas w takim razie powinno pokryć koszty noclegu, czy może każdy za siebie?

Ja zawsze rezerwowalem na jedna osobe, a o druga osobe nikt nigdy nie pytal, druga osoba wchodzi jakby nigdy nic i tyle. Zalezy jeszcze jaki to jest pokoj, ale nawet jak jedynka, to nigdy nie mialem problemow.

Gość jzb
kaz mu zarezerwowac i zaplacic

Gość Ginger123
Na jedna osobę a druga po prostu wchodzi mówisz.... spróbuje... Dzięki dzięki :)

Gość gość
jak rezerwuje pokój dla Nas to biorę dwuosobowy na swoje nazwisko tylko raz zdarzyło się,że pytano o Jej nazwisko.

No, nikt nie pyta o druga osobe, chyba ze widza ze jest nieletnia i chcesz popelnic przestepstwo :P Dlatego nastolatki zawsze pukam albo w aucie albo u siebie w domu jak uznam ze jest godna zaufania :D

Gość gość
a co nie stać Cię na kobietę,że za nastolatki się bierzesz?

Gość gość
na Twoim miejscu bym się nie chwalił to porażka takie małolaty nawet nie wiedzą jakie są durne a Ty się cieszysz,że dymasz ciemnotę;-)

Gość gość
A Ty chyba zazdroscisz, tez bys p******l nastolatki, przyznaj sie :D

Gość gość
jakbym zazdrościł to bym napisał,że fajnie ma i też bym tak chciał a nie kpił z jego podbojów:-)