Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spasiona ważka

od dziś znowu zaczynam dietę

Polecane posty

Gość spasiona ważka

Witam. Kolejny tysieczny temat, ale cóż po raz kolejny chce być chudsza. Zalozenia MZ, zero slodyczy, woda i zielona herbata, ruchu tylena ile pozwoli dziecko. Kochane szukam kompanek, zaczniejmy od teraz nie od jutra, nie od poniedzialku, zmienmy cos dzis.

Gość panna cicia
czesc chetnie sie dolacze...mam troche do zgubienia....

Gość gość
a znacie jakas diete w co wlacza sie srodek przeczyszczajacy tylko zapomnialam jak sie nazywa Trwa on akrotko chyba kilka dni albo kilkanascie i gubiz od 3-6 kg Jest to dieta oczyszczajaca Znalazlam ja w gazecie w stylu prawdziwe historie, sekrety serca Tylko nie wiem jak sie nazywala Pomozcie :)

Gość panna cicia
nie mam pojecia nic o tej diecie.......ile muszisz schudnac??

Gość gość
3 kg Nie ze musze , tylko chcialabym A juz jakis czas waga mi stoi w miejscu i ani rusz :)

Nie slyszalam, ale moze byc ciekawa jako wstep do odchudzania. Ja zaparzylam sobie dzbanek zielonej herbaty z jaśminem. Poza tym zjadlam kanapke z chleba orkiszowego, plasterku wedliny i pomidora. Jedna choc mialam ochote na dwie. Ale jak mniej zrec to mniej :). Planuje jeszcze jogurt naturalny i jakas nieduza obiadokolacja tak przed 18. A potem nic. No i woda choc z tym idzie mi ciezko ale jakos postaram sie. Mysle ze 1, 5 l mi wystarczy. Herbata i inka z blonnikiem do tego. Nie wiem czy jem duzo, ale bede zmniejszac z czasem. Jutro sie zwaze i zmierze i zobaczymy. Weekend w pracy od rana do wieczora wiec plauje wziac z dwie kanapki plus jogurt. No i woda. Oby mnie slodycze nie kusily. Macie jakies tabletki przyspieszajace odchudzanie. Dzis poszperam.

Gość Agnieszkaka
Ja od wczoraj wdrażam plan odchudzania. Ustaliłam sobie dietę i zaczęłam nastawiać się na dużoo ruchu. Do tego kupiłam sobie takie tabletki na odchudzanie http://dermalab.pl/130,slimette.html i mam nadzieję, że wszystko pójdzie ok. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Gość spasiona wazka
Mi chodzilo o cos bardziej naturalnego typu ocet jablkowy, blonnik ewntualnie chrom na zmniejszenie ochoty na slodycze. Co do cwiczen to spacer plus brzuszki. Wiecej nie zrobie bo mam male dziecko i zdrowotnie poki co nie moge sie nadwyrezac. Cholera ide pic szklanke wody bo niestety na bakier z plynami. Teraz odgrzeje sobie nalesnika. Moze nie dietetycznie ale zamiast smietany uzyje jogurtu i zjem jednego. Choc mam ochote na trzy :D. Potem nakarmie dziecko i ide na wozkowy rajd. Na kolacje chyba zjem bagietke. Tzn pol nieduzej. I wsio. Wiecie ze co chwile bym cos podjadla. Nie dlatego ze jestem glodna. Raczej z nudow. Odkurzylam mieszkanie wiec troche kalorii spalilam. Dziewczyny zapraszam przylaczajcie sie razem razniej.

Gość gość
nalesniki tez mozna zrobic dietetyczne light

Gość Olcia Dubicka
Nastawianie masz dobre ale MZ nie zawsze skutkuje ;/ Mi panienka której zajmuję się maluchami zachwalała preparaty odchudzające Forever Slim, nabyłam od niej pierwsze opakowanie w upominku a też można je kupić na allegro. Jako że najskuteczniej jest łykać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 opakowania w promocyjnej cenie. Jeszcze dodatkowo zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I takim sposobem po miesiącu pozbyłam się 9 początkowych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się zajmuję i plac zabaw ;) Poprzednio byłam na samej odpowiedniej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak zobaczyłam że preparaty są sprawdzone przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do sprzedaży w Polsce co ręczy ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie każdy podobny preparat przeszedł takie testy co umieszcza ich w złym świetle. Skład to tylko naturalne składniki co zarazem zwiększa mój spokój

Gość spasiona wazka
Ja kupilam ocet jablkowy w tabletkach bo stosowala kolezanka i sobie chwalila i aloes bo ogolnie usprawnia jelita. Innych tabletek nie bede lykac bo nie wierze. Dzis zjadlam cala bagietke. No coz. Jutro bedzie lepiej. Jeszcze zaraz walne brzuszki. Aha wody tez niestety nie wypilam za duzo. Do poprawy. Do jutra i oby bylo nas wiecej.

Gość gość
ja mam problem jak zimno juz jest z woda bo mi zimno i nie dam rady tyle wypic , a tak w lecie czy na wiosne pilam ok 3 litrow a teraz 1 litr i reszta to herbatki

Gość gość
spasiona wazka, ty się głodzisz, a nie odchudzasz. w ten sposób stracisz wodę i mięśnie. żeby schudnąć, je się co najmniej 1000 kcal

Gość gość
co jesc i ile razy dziennie najlepiej

Gość gość
ja zaczynam codziennie, i mi nie wychodzi , codziennie wieczorem jet tak ---- od jutra dieta ---- potem do poludnia jest dieta ale po 12 koniec diety i zaczyna sie obzeranie, jak na razie moja waga stoi w miejscu , nie tyje ale i nie chudne ,

Gość spasiona wazka
Powiem ze troche mnie czyscilo po tych tabletkach. Z woda w miare ale moglo byc lepiej. Dzis w pracy caly dzien, ale gadalam z trenerem kulturystyki i powiedzial co powinnam jesc i ile. Ale nie mam sily pisac a jutro znowu do roboty. Zdam relacje w poniedzialek. Na noc juz sie w miare nie obzeram.

Gość gość
ja czekam na ta relacje pozdrawiam , zagladne tu w poniedzialek

Gość spasiona ważka
Witajcie w poniedziałek ulubiony dzien wszystkich odchudzajacych. Trener z ktorym udalo mi sie pogadać, przez przypadek dal mi kilka ciekawych wskazowek. Moze i oczywistych ale o indeksie glikemicznym nie slyszalam. A wiec powiedzial bym wydrukowala sobie z netu tabele indeksu glikemicznego (IG). I komponowala posilki o jak najniższym IG, 15 minut przed pila szklanke wody jezeli lubie sie obzerac i jesc 5 a nawet 6 posilkow dziennie. Jakis spacer z 15 minut cwiczen i powinnam chudnac. Ale poczekac tydzien dwa bo to ma na celu podkrecic metabolizm wiec nie musze miec od razu efektu. Podrukuje sobie dzis te tabele i zobacze. Moze ktos sie dolaczy.

Gość spasiona ważka
Wzrost 168 cm Waga 69,9 kg Cel 58 Matko musze schudnac mam dosc juz siebie takiej.

Gość pinkapple
ja się odchudzam zgodnie z grupą krwi, zobaczymy co z tego wyjdzie, do tego na siłownie chodze od tygodnia, mam trenera personalnego, cwicze 4 razy w tygodniu i łykam figura extraslim na spalanie tluszczyku bo troche tego mam niestety ://// trzymam kciuki za was wsyztskie!

Gość gość
wazka dziekuje za odpis co powiedzial ci trener. wlasnei ja na takim in deksie ( a wlasciwie na dieice sb schudlam) duzo bo 15 kg w 8 tygodni z niewielkiej nadwagi