Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlodziakowa

jego ex nas przesladuje

Polecane posty

Mój mąż 3 lata temu miał romans z mężatką. Spotykali się w sumie łącznie ok 7 miesięcy. Jej mąż sie dowiedział, ale i tak się potajemnie spotykali. Podobno bardzo się kochali.... W koncu kontakt się urwał na jego prośbę. Niedługo później poznał mnie. Po roku ślub no i jesteśmy szczęśliwi, teraz spodziewamy sie maluszka. Ona pisze regularnie do niego, czy to sms, czy mejl... Pisze,że tęskni, że weźmie rozwod jeśli on zdecyduje sie na nią itp. Mamy już dość. Doszło do tego,że raz stała pod domem w nocy. Psychopatka :)) Chcę to załatwić po swojemu, mianowicie- skontaktować sie z jej mężem. Ma facebook,ale chyba dawno tam nie wchodził i widać,że aktywność marna... Wiem, gdzie mieszkają, ale nie mogę chyba ich nachodzic w domu. Chce,żeby takie niewierne żony miały za swoje! Jak zdobyć kontakt do niego? Wpisywałam jego dane w google, ma swoja firmę ale też bez żadnego kontaktu... Tylko wykaz w KRS,ze ma i jest aktywna. Jak to zrobić? Proszę o poważne odpowiedzi, nie mogę tego tak zostawić.

Gość gość
hmm dość dziwne rozumowanie masz a co Ty masz z tym wspólnego ? mąż nie potrafi załatwić sprawy po męsku? mi się wydaję że mąż może robi jej nadzieję skoro ona mimo takiego upływu czasu i okoliczności (wasz ślub) jeszcze wierzy że wróci do niej.... facet jak chce to potrafi zerwać kontakt tak że kobieta nie ma złudzeń co do ewentualnego powrotu...

Gość gość
aa i jeszcze jedno piszesz o niewiernych żonach, ale Twój mąż nie lepszy...kochanek zamężnej kobiety... widzę że winę widzisz wyłącznie w tamtej kobiecie

On zmienił nr, teraz ja mam jego. Ma teraz nowy, służbowy... Ona pisze na jego stary, a moj nowy numer. Nie wie o tym. On mowil jej 100 razy, ze nic z tego nie bedzie. Ona twierdzi,ze nie wierzy mu.. A moj maz nie wiedzial,ze jest mezatka. Dopiero kiedy jej maz sie dowiedzial i zadzwonil do mojego meza, ale wtedy juz byl bardzo zakochany...

Gość gość
Powiem Ci tak - jeśli kobieta nadal za nim gania, to on jej daje sygnały, że może ganiać. Nas też "prześladowała" ex mojego faceta. Przyszło co do czego, to okazało się, że to nie tylko ex, ale i aktualna kochanka. A mi wmawiał, że ona ma urojenia, jest walnięta itd.

Tez o tym myslalam, ale kiedy móglby to robic? Pracuje zawsze w tych samych godzinach... Po pracy do domu.... Po prostu nie wiem kiedy i jak. Zwlaszcza,ze ona pisze na jego stary nr, nie posiadajac jego nowego... No bo przeciez pisalaby na nowy. To jest jakas psychopatka, naprawde. Kombinuje zeby jej maz sie dowiedzial, szczerze poczuje sie po tym lepiej :))

Gość gość
No ja też myślałam, że nie ma jak, żeby mnie zdradzać - ja wtedy pracowałam zdalnie z domu, tłumaczyłam teksty na piętrze, a na parterze był jego warsztat samochodowy, w którym przebywał on. Do dzisiaj nie mogę się nadziwić, jak on to robił.

Gość gość
ale na Twoim miejscu też dałabym znać mężowi - niech wie, kogo hoduje w domu

Szczerze w to wątpliłam, ale teraz myślę...gdy o niej wspominam, bardzo się denerwuje :) To może o czymś świadczyć.

Gość gość
...............

Gość gość
jakby jej dawal sygnaly , nadzieje to by jej podal nowy nr telefonu i poinformowlal,ze stary uzywasz ty .Moim zdaniem psychopatka.

Tymbardziej- co powinnam zrobić? nie chcę obrażać się i wyprowadzać, ale od niego żadnej wiadomości na jej temat uzyskac nie mogę. Napisać do niej? W ten sposob pokaze, ze jestem slaba i mam obawy. Gorzej, jak okażą się niesłuszne. Wczoraj ni z gruszki ni z pietruszki napisała [ tęsknie ] ...

Tymbardziej- co powinnam zrobić? nie chcę obrażać się i wyprowadzać, ale od niego żadnej wiadomości na jej temat uzyskac nie mogę. Napisać do niej? W ten sposob pokaze, ze jestem slaba i mam obawy. Gorzej, jak okażą się niesłuszne. Wczoraj ni z gruszki ni z pietruszki napisała [ tęsknie ] ...

Gość gość
Jak na moje, to Ty powiedz mężusiowi, żeby to odkręcił. Ty nic nie zrobisz, do niej nie dotrze, no chyba, że pogadasz z jej mężem i on Ci uwierzy. Koniecznie pokaż mu smsy