Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona nie zaspokojnona

Problem z erekcją

Polecane posty

Gość żona nie zaspokojnona

Mój mąż ma 31 lat, ma problem z erekcją. Pracuje po 12 h w pracy i jeszcze z 5 godzin w domu. Co mam zrobić żeby mu pomóc ?

Gość żona nie zaspokojona
Błagam powiedzcie jak mam mu pomoc?

A co ma to w związku z moim problemem?

Moze daj mu troche odpoaczac a nie z********a jak wol ? Druga sprawa, to nie rob z tego powodu cisnienia, nie kladz na nim presji, to na pewno mu przejdzie, I niech odpocznie biedaczyna, a nie z********a po 18h, a Ty mu jeszcze kazesz sie zaskokajac i masz pretensje ze mu nie staje! Tez by mi nie stawal w takiej sytuacji!

Ja też pracuje. Kurą domową nie jestem.

Gość gość
wez go do lekarza na badanie poziomu testosteronu. kosztuje ok 40 zl, i lekarz sam po wynikach podpowie co dalej. czy to przemeczenie, czy zbyt niski poziom tego hormonu czy tez inne sprawy...

On i tak mnie nie słucha jak proszę go żeby trochę wystopowal i nie chce. Dla niego jego praca to coś więcej niż praca.

Gość gość
moze zaproponuj ze znajdziesz prace a on te 5h w domu bedzie mogl odpuścić? :)

Ja pracuje od 8 do 18 więc w domu nie siedzę!!!!

Gość gość
ty pracujesz 10 h, on 17h, do lekarza nie pojdzie, przemeczony nie jest, praca dla niego wazniejsza od zony.... nie oszukuj sie, nic z tego nie bedzie.. za 3 lata bedziesz sie zastanawiac co to jest za facet, bo nie bedziecie sie juz znac tak na prawde.. przykre... LUDZIE, NIGDY NIE DOPUSZCZAJCIE, BY PRACA BYŁA WAŻNIEJSZA OD WASZYCH KONTAKTÓW Z NAJBLIŻSZYMI...

Ma swoją firme.

Gość gość
Też mam taki problem ale mój popija a potem...rozczarowanie-a ja sie mecze bo niedochodzi...

Mój rzadko pije.

Gość gość
pocieszenie...

Gość zonkill
Kup mu jakiś suplement diety, np. Selectin, który wspomaga potencję, wydłuża erekcję i opóźnia ejakulację. Przydałby mu się też odpoczynek, bo przemęczenie też robi swoje.

Gość Lewson
Popieram przedmówce – suplement diety i odpoczynek mu się należą. Jak jesteś w stanie to zabierz go gdzieś na weekend, na jakieś krótkie wakacje, niech się zrelaksuje i odpocznie. Stres i przemęczenie zapewne są przyczyną problemów z erekcją. Kup mu też suplement (mogę polecić Permen – on jest do stosowania długotrwałego) i może jakiś fajny prezent pokazujący, że doceniasz go i jego ciężką pracę?

Gość Wyleczony z impotencji
Mam 30 lat miałem takie problemy, u mnie przyczyną był cholesterol, na jego wpływ mają przemęczenie i nie wysypianie się brak ruchu, biegiem do lekarza zanim mu serducho padnie to nie są żarty... nie kupuj żadnych cudów z internetu polecam seksuologa jakiegoś dobrego np. z poznania z centrum seksuologii. W pół roku go postawisz na nogi jeżeli oczywiście on chce, mnie zmobilizowała dziewczyna, szkoda że i tak mnie rzuciła ale cóż... takie życie.

Gość DarekP6
Ja miałem problemy z erekcją których powodem był stres w pracy i dodatkowy w sypialni. Kupiłem suplement diety Erekton w aptece bez recepty i mi pomógł.

Gość Zdzich
Stres to główny wróg seksu. Ja staram się zawsze jakoś odstresować zanim wyląduję w łóżku, bo różnie bywa. A ten Erekton jest świetny, ratowałem się nim.