Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge zalogować sie do konto microsoft telefon htc 8s

Polecane posty

Gość gość

złożyłam sobie konto Microsoft i cały czas wyskakuje mi komunikat " nie można nawiązać połączenia. Mamy problem z zalogowaniem się. Sprawdź, czy masz dobry zasięg. Jeśli tak, problem może dotyczyć drugiej strony. Poczekaj chwilę i spróbuj ponownie. i tak czekam i próbuje ponownie od 2 godzin i ciągle to samo!

Gość gość
nie śmieszne.

Gość gość
Mam telefon NOKIA LUMIA 620, też z WINDOWS PHONE 8. Spróbuj sprawdzić czy masz "włączone" w: USTAWIENIA>sieć komórkowa>Transmisja danych. Jeśli nie to zmień. Twój komunikat może oznaczać brak transmisji GPRS. Jeśli masz włączone to może gdzieś jesteś na granicy zasięgu i jeszcze możesz dzwonić, lecz transmisja danych nie jest możliwa.

Gość gość
Sprawdziłam i jest włączona ale zasięg faktycznie mam jakiś c*****y i to od zawsze. Jestem w Play, mieszkam w mieście i obecnie mój zasięg to 2 kreski :O

Gość gość
zaraz mnie k***ica strzeli. w ogóle to nie mogę się również zalogować na FB przez neta bo wpisuję maila i hasło, a tu mi nagle wyskakuje, że 'najpierw muszę się zalogować', a właśnie się logowałam! :O zaraz chyba, k****, wrócę do mojego starego telefonu :O

Gość gość
zmien operatora:p

Gość gość
nie chcę zmieniać bo abonament mam ok ale, k****, jak mnie krew zalewała jak widziałam w tv, że play ma najlepszy zasięg w Polsce, taa k****, najlepszy! :O :O

Gość gość
ale dlaczego nie mogę się zalogować na fb przez telefon?

Gość gość
Czy w ogóle możesz wejść na internet przeglądarką na dowolną stronę?

Gość gość
to juz wole ciut wiecej zapalcic i zasiegiem sie nie martwic ludzie robicie kijowe oszczednosci a pozniej placz i zgrzytanie zebow:) ponad 20 lat reklam powinno was nauczyc ze nie wszystko zloto co sie swieci🖐️

Gość gość
nie mozesz wejsc na fb go zlikwidowali:classic_cool: taki zart:p ale wspolczuje uzaleznienia🖐️

Gość gość
mogę wejść na wszystkie storny ale loguję się i uwaga klikam 'zaloguj się' strona się ładuje i wyskakuje mi komunikat 'proszę się najpierw zalogować' po tym jak się logowałam! :O nie jestem uzależniona, nie każdy kto korzysta z fejsa w telefonie jest uzależniony :D

Gość gość
up. ktoś mi musi pomóc bo k***icy zaraz dostane.

Gość gość
pomocy :<

Gość gość
Trudno mi coś więcej doradzić. Skoro możesz ur****miać strony internetowe, to nie jest, jak napisałem wyżej, że problem z zasięgiem lub brakiem transmisji danych. Od Twojej strony wydaje się wszystko ok. Ja jestem w Plusie i nie mam żadnych problemów. Jedynie jakieś trzy tygodnie temu będąc w lesie, na grzybach mając ogólnie słaby zasięg, miejscami nie mogłem wejść na internet (chodziło o dodatkowe dane lokalizacyjne do uruchomionej nawigacji). W takiej sytuacji nie miałem specjalnych pretensji, bo nie wiadomo jak daleko od nadajników i jakiego rodzaju nadajniki. Tutaj nie jest tego typu sytuacja. Internet działa. Transmisja danych jest. Rzeczywiście to może być problem z drugiej strony (po stronie operatora).

Gość gość
Uzupełniam do powyżej. Sprawdziłem przed chwilą u siebie i mogę się zalogować na konto Microsoftu (HOTMAIL) zarówno poprzez klienta poczty w mojej NOKII jak i z telefonu poprzez stronę www.