Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o szyby deszcz dzwoni

facet zabrał mnie na koncert na urodziny

Polecane posty

...przy czym kazał zapłacić sobie za połowę kosztów transportu (jechaliśmy jego samochodem) i nocleg. jak byście odebrały takie coś? facet nie jest biednym studenciakiem, zarabia kilka razy więcej niż ja (nie mam pojęcia, ile dokładnie)

Gość Slawomir Mrozek
placisz oczywiscie - kochajmy sie jak bracia liczmy sie jak zydzi

Gość gość
porażka :D

z jednej strony myślę, że to porażka, a z drugiej mam schizę, że wyjdę na materialistkę i sama siebie za to ganię w myślach :o

Gość gość
sorry ale to zwykly buc, niech spade na drzewo. To byly twoje urodziny wiec mogl odpuscic dla mnie to juz bylby ex bye bye

nie chcę wyjść na materialistkę, mam już chyba obsesję na tym tle :o nie potrafię wymagać, żeby ktoś za mnie płacił. sam bilet na koncert był drogi... po drodze w samochodzie on powiedział, że koncert jest w prezencie ale za połowę kosztu transportu i nocleg każdy płaci sam. co miałam na to odpowiedzieć? zrobić scenę? na kogo bym wyszła :o na pazerną babę :o

Gość gość
a bzykanie podczas noclegu było? to tez powinnas wziac za to kase :-P

Gość Ewka_nie_stąd
zapros go tez jak bedzie mial urodziny i ... wyjdz z restauracji, niech płaci ;) jak zrobi afere to mu przypomnij swoje urodziny

Gość gość
Ale palant...moj tez kupil bilety na koncert..ja za nic nie placilam bo byly moje urodziny plus otrzymalam jeszcze 2 prezenty dodatkowe. .no ale moj facet szaleje za mna i kocha mnie bardzo.

Gość gość
Straszne brzydko zrobil:( Zaproszenie to zaproszenie, co innego jakbyscie tak bez okazji sie wybierali na koncert... Ile z nim jestes?

Gość gość
ojej..Taki wybrakowany prezent urodzinowy :O

Gość mogłas mu powiedziec
ze nie masz kasy na nocleg to tak jakbys dostała elegencko zapakowany prezent, z tekstem 'prezent jest prezentem, ale za opakowanie oddaj mi kase'

jesteśmy razem pół roku... zamurowało mnie, gdy mi powiedział o tym płaceniu na pół, więc przytaknęłam i tyle... ale ciągle mnie to dręczy, mam jakiś uraz do niego po tym, w sumie cały wyjazd był przez to średnio udany :( zastanawiam się czy z nim o tym porozmawiać i w jaki sposób :(

a co do kasy na nocleg, to nie kazał mi dawać od razu, oddałam mu potem, więc mówienie, że nie mam kasy byłoby dziwne... no i nocleg jak nocleg, ale transport, jedzenie na miejscu itp...

no cóz postąpił jak d*pek To juz lepiej by było gdyby zrobił Ci inny prezent. Ale nie wiem, czy jest sens aby o tym teraz rozmawiac.

wolałabym chyba dostać od niego po prostu kwiatka i tyle, nie czułabym się wtedy tak jakoś... dziwnie. no i najgorsze jest to, że facet naprawdę nieźle zarabia, nigdy mi nie powiedział ile, ale wiem jakie ma stanowisko i zawód i widzę, jak żyje. i jeszcze ostatnio opowiadał, że miał fuksa i udało mu się zarobić kilka tys. na giełdzie... a ja żyję od pierwszego do pierwszego, mam bardzo niepewną pracę i pomimo starań, prawie nic nie udaje mi się odłożyć :(

masakra jakaś. albo się komuś robi prezent, albo nie. ja na twoim miejscu bym powiedziała, że nie mam teraz pieniędzy na dodatkowe wydatki i straciłam ochotę na koncert, niech jedzie sam. faktycznie wybrakowany prezent. A jak on by miał urodziny to pewnie oczekiwałby neiwiadomo czego. to koleś z gatunku tych co niexle zarabiaja ale skapia na wszystkim masakra

Gość gość
masakra, nawet nie sknera tylko po prostu jakiś buc niewychowany :o

dokładnie , on nawet nie jest sknerą, bo niby na bilet na koncert sporo kosztował, tylko zachował sie jak idiota. Ja tez bym wolała dostac kwiatka za 5 złotych niz znalezc sie w takiej sytuacji.

Gość gość
no cóż facet naprawdę nie przemyślał ,więc odpuść sobie takiego.Ja mam faceta ale on ma klasę i jak zaprasza to wiem że to przemyślał i jest szczery aż do bólu.

Gość gość
Generalnie jestem za płaceniem na pół, ale prezent to prezent. Odpowiedziałabym, że przykro mi, ale nie stać mnie na dodatkowe wydatki, w związku z czym proszę o odwiezienie mnie do domu.

Gość gość
A ja juz takiego bym skreśliła,co innego młodzieżówka,studenci,rozmawia chłopak z dziewczyną i zastanawiają się wspólnie ,a w tym przypadku ..no ja bym takiego olała,i owszem poszłabym do hotelu ale już sama i tyle i aż tyle.

Gość gość
Niepotrzebnie z nim spałaś w trakcie tego noclegu.