Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie dość nietypowe

Poszłybyście z nowym facetem do łóżka mając nieogolone pachy

Polecane posty

Np. jak jest okazja na seks, działa pożądanie, a goliłyście się ostatnio np. kilka dni lub tydzień temu?

Chodzi o sytuację, która ewidentnie po prostu może skończyć się w łóżku, ale jak wiadomo nie jesteście wtedy ogolone

Jak mówiła moja kochana Babcia-kobieta ma być perfekcyjna nawet o 4 rano na wypadek gdyby jakiś wracający z imprezy sąsiad przypadkiem zapukał prosząc nas o pożyczenie cukru ;).O higienę i komfort należy dbać na bieżąco a nie w razie jakieś "okazji" bo później masz takie denne dylematy ja ten.

Gość Mycha bezgwiezdna
nigdy bym nie ''poszla z nowym facetem do lozka'' bo dla mnie nie ma czegos takiego jak ''okazja na seks'' :o fuj. To jest intymna sprawa, jak mozna sie obnazyc przed nowo poznanym gosciem? Wedlug mnie to brak szacunku do siebie samej no i brak klasy, nic dla mnie ale kazdy robi jak uwaza. To tak swoja droga, bo JAK MOZNA NIE GOLIC PACH ??? Zwykly brak higieny osobistej a to juz inna bajka. Nie wyobrazam sobie wlosow pod pachami :o

z szacunkiem do Pani Babci, ale nie sluże do tego by jakis pozyczajacy cukier sasiad mial mile doznania estetyczne, Kobieta ktora spedza zycie na dbaniu o byciu perfekcyjna z wygladu przez 24h i oslugujaca potrzeby nawet obcych facetow o dzikiej nocy, to jakis potworny wytwor patriarchatu, mam nadzieje ze takie porady dawno juz zdechly, przy czym babcia w zdrowiu jak najlepszym.

Gość Mycha bezgwiezdna
po stylu twojego pisania nie dziwi mnie, że owłosione pachy nie mają nic wspólnego z brakiem higieny. Jak już pisałam dla każdego co innego. Jedni o siebie dbają, inni są brudasami.

Gość golenie pach ma jednak
zwiazek z higiena

Uwielbiam "inteligentnych inaczej".Jak nie rozumiesz tekstu Babci to po kiego grzyba komentujesz?Panna ma problem bo mając nieogolone pachy nie wiedziałaby czy się przespać z facetem a Wy tu,że golenie pach nie ma nic wspólnego z higieną.W takim razie po co babka zakłada taki temat?Niech idzie nawet cała zarośnięta

a co zabraniasz mi komentowac? tekst babci jest o tym, ze kobieta powinna byc perfekt z wygladu cala dobe, bo moze jakis facet zechce ja poogladac. w dodatku babcia sugeruje ze jak sie jakiemus pijusowi po imprezie zachce ja budzic nad ranem to ona w tym perfekcyjnym wygladzie mu otworzy i go obsluzy. no zmiluj sie, totalny islamabad. ale ja sie myle, wie podaj mi z laski swojej znaczenie powiedzenia babciowego?

Nie moja wina,że bierzesz to tak dosłownie...A babeczka jak lubi lądować w łóżku z nowymi facetami to niech goli pachy skoro ma z tym problem później,że facet chce ją bzyknąć a ona nieogolona i świat jej się wali na głowę :O

no dobra, a co to znaczy niedoslownie bo mnie zaciekawilas?:) myjcie sie dziewczyny, bo nie znacie dnia i godziny. To ciagle znaczy to samo: badz gotowa na Pana by mil mila obsluge, znaczysz tyle ile twoj wyglad, KOBIETO!

Gość gość
Ze tez kobieta kobiecie moze dawac takie rady - mowie o babci. Obrzydliwe uprzedmiotowienie kobiety w kazdym calu.

To nie jest wina babci, ona chciala wnuczce przekazac dobre rady, jak sie poruszac w meskim swiecie by na tym dobrze wyjsc. W patriarchacie musisz zlapac faceta by przetrwac, poza tym nie ma dla ciebie innej roli jak zona i matka,wiec na tym sie skupiasz i musisz byc gotowa na okraglo.

Gość gość
to zalezy , jezeli masz juz tam las tropikalny to nie radzilabym ,ale maly odroscik, taki na 0,5 cm jest ok.

Gość 5 mm to nie maly odrost
tylko spory zarost

teraz sie powinna rozwinac dluga dyskusja czy spory zarost to 0,3 czy 0,6 centymetra niektore kobiety potrzebuja patriarchatu jak powietrza;)

Jeżeli ma to jakieś szczególne znaczenie to nie skupisz się na dobrym seksie, a na nieogolonych pachach i cała impreza będzie z góry skazana na niepowodzenie. Aby seks był satysfakcjonujący trzeba się zająć sobą i partnerem , a nie buszem pod pachami czy między nogami. Kobiety to jednak umieją wyszukiwać sobie problemy :-P

Gość zapytajcie lekarza czy golenie
pach to HIGIENA. owszem, nieogolone pachy są nieestetyczne, ale usuwanie owłosienia nie ma żadnego związku z higieną.

Gość gość
k*****, nie!!!

Gość do Dziewczyna ratownika
ale raczej faceci nie lubia nieogolonych pach i z miejsca moga uznac ze dziewczyna jest srednio zadbana

a moze niekoniecznie chodzi o przygodnego faceta, ale nowego partnera z ktorym dziewczyna sie spotyka i po prostu przychodzi moment na seks. a owlosionych pach nie powinno sie pokazywac nawet przygodnemu partnerowi - takie rzeczy zostawia sie dla siebie i wstyd je eksponowac

Zapewniam Cie, że męskie preferencje są różne. Generalnie wyznaję zasadę, że w sytuacjach intymnych trzeba czuć się swobodnie, zatem jeśli komuś niegolone pachy mają zepsuć pierwszy seks z nowym partnerem niech tego nie robi albo skorzysta z łazienki i te nieszczęsne pachy wygoli. Znam kobietę, która niegolonych nóg ( o pachach nic nie wiem) broniła jak niepodległości :-D

a tobie zdarzalo sie isc do lozka z nowym facetem jak bylas nieogolona pod pachami?

a nieogolone kobiety to pewnie lubia staromodni faceci starej daty, a nie nowoczesne wyksztalcone przystojniaki z wielkich miast

Z tym goleniem pach to tylko konwenans. Wyobrazmy sobie ze jesteśmy z plemienia X i tam kobiety noszą obręcze na szyi dla jej wydłużenia, zadna kobieta nie pokaze sie tam mężczyźnie bez obręczy. Czy ktoras z nas jest skrepowana ze facet widzi nas bez obręczy? Nie, bo nie zostal on nam wdrukowany, u nas nie obowiązuje. Także wyluzujcie sie, te golone pachy to tylko kwestia umowna.