Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

witam

Polecane posty

Gość gość

potrzebuje pomocy i porady. moja dziewczyna dostala objawy ciazy 14 dni po stosunku zrobila cztery testy ciazowe ale nic nie wykazaly a okresu nie miala... postanowilismy zrobic test BHCG wynik wyszedl 322,00 ale tez dzis dostala jak twierdzi okresu. czy to napewno ciaza??? czy moga byc jakies inne przyczyny???

Gość KLAUDIA_____
Witam nie bardzo rozumiem ... chodzi o objawy ciąży 14 dni po stosunku. Jakie niby one były? Bo to jest za krótki czas na jakiekolwiek objawy ciążowe;)

Gość gość
Beta 322 jak najbardziej wskazuję wczesną ciąże, gratuluje :)

Gość KLAUDIA_____
Tak w ogóle to mogą być różne przyczyny.... Nie koniecznie musi to być ciąża a nawet ja bym ja wykluczyła bo 14 dni po stosunku test wykazał by już ciąże;)

Gość KLAUDIA_____
o przepraszam pominęłam wątek bety. Jezeli po zrobieniu badan na krew wyszła ciąża a dziewczyna ma plamenia badz wystąpił u niej okres radze skontaktowac sie z ginekologiem i too jak najszybciej.

Gość gość
KLAUDIA ale beta mówi sama za siebie gorzej jakby testy wykazywały a beta nie, krwi nie oszukasz. Ale ja dzisiaj zaczęła krwawić to niestety może być wczesne poronienie, ale jeszcze nic straconego pędem do szpitala.

Gość KLAUDIA_____
A czy okres dziewczynie sie spóźniał czy wystąpił tegoo dnia co powinien?