Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena Kosowka

Cydr

Polecane posty

Gość Marzena Kosowka

Zawsze uwielbiałam cydry, które kojarzą mi się z wakacjami na południu Francji... szukając czegoś "ciekawego" do picia zauważyłam w sklepie Cydr Lubelski i natychmiast musiałam go spróbować…jest lekko musujący i dosyć słodki. Czy ktoś już próbował?

Gość gość
I nie wywalili cię z tego sklepu jak tak " natychmiast" otworzyłaś butelkę i pociągnęłaś z gwinta, spamerko? :D

Gość gość
Owszem, próbowałam, jest wiele różnych rodzajów - słodkie, wytrawne...no prze różne. Każdy może znaleźć w nim coś dla siebie.

Hejtujesz z anonima... wow - jesteś taka silna :D No zaimponowałaś mi :D Gdyby chcieć oskarżać o spam każdego, kto chce się podzielić czymś fajnym to... nie byłoby tego forum. Siądź sobie, napij się cydru albo meliski i wyluzuj. Osobiście znam, lubię i preferuję, bo to naprawdę fajny napitek. No i przypomina mi moją kochaną Anglię, gdzie piłam go po raz pierwszy. Peace ;)

Gość gość
a co to jest,wino,likier czy oranżada?

Gość gość
Nie no, to absolutnie nie jest spam :D To np. też nie: www.dietasos.pl/p/Czy-dobry-cydr-3535 I absolutnie nie ma to nic wspólnego z trwającą kampanią marketingową wprowadzającą toto na rynek: www.e-restauracja.com/artykul/3585/polskie-cydry-w-natarciu.html :D

Gość gość
I właśnie zajrzałam w historię wpisów szanownej zalogowanej obrończyni. Ciekawe czemu mnie nie zdziwiło, że spamer spamera broni...

Gość gość
Cydr to jabłecznik. Napój jabłkowy z niską zawartością alkoholu. Ja osobiście lubię cydry oczko.gif Nie są takie zamulające jak piwo. Ale lubelskiego jeszcze w sklepie nie widziałam.

Gość gość
Ludzie, nie chcecie wiedzić co na półkach pojawia się do picia? Ja jestem ciekawa i nie interesuje mnie czy to spam czy nie spam. Cydry są kapitalne i cieszę się, że wreszcie pojawił się polski... jako, że jesteśmy krainą obfitującą w jablka!

Gość gość
Nie, w taki spamerski sposób dowiadywać się nie chcę. Takie praktyki to jest zaśmiecanie forów i powinny być zakazane.

Gość gość
Wiecie co, teraz z ciekawości nie omieszkam spróbować tego cydru

Gość gość
jak ku.....wa cydr moze być jabłokowy,ktoś tu kogoś w h,,,,,ja robi

Gość gość
teraz to bez ciekawości będę omijać to szerokim łukiem, też nie lubię jak ktoś chce mnie w ch*ja robić i wciskać coś taką reklamą, zamiast np. uczciwie napisać: nasza firma zaczęła produkować taki i taki produkt, zapraszamy do spróbowania czy zastosować jakąkolwiek inną OTWARTĄ formę reklamy

Gość Amelia z Rue
Piłam Cydr Lubelski i jest dla mnie Ok, lżejszy od wina, subtelniejszy od piwa... jak tylko mam go w zasięgu możliwości zawsze wybieram cydr

Gość gość
Też kupiłam żeby spróbować no i przykro mi, ale cydr to to jest tylko z nazwy, nie umywa się do tego, który piłam we Francji. Tak więc "cydrowi" lubelskiemu i podobnym podróbkom mówię stanowcze nie. Już wolę żubrówkę z sokiem jabłkowym wymieszać.

Gość KavaKo
Żubrówka z sokiem jabłkowym to jednak coś innego, ja wolę cydr, ten smak z bąbelkami pije się jak szampana...

Gość gość
Z kauflandzie jest, nie wiem czy dobry.

Gość Reneta
Ja z cydru lubię robić grzańca, dużo lepiej smakuje niż ze zwykłego piwa

Gość gość
na moim ślubie było kilka butelek cydru lubelskiego obok tradycyjnej wódki, rozeszły się wszystkie w mgnieniu oka :)

Gość Franek Zapolski
No i pijemy cydr coraz częsciej, wypijemy do końca roku 10 mln litrów cydru.... (połowa to Cydr lubelski)

Gość gość
Żałosna reklama czegos, co smakuje nielicznym.

Gość gość
www.winicjatywa.pl/2013/08/23/panel-degustacyjny-winicjatywy-cydr/ Cydr Lubelski Prodcuent: Ambra S.A. Mocny gaz. Odstręczający zapach siarki i staromodnego „jabola”. Smaku zadziwiająco spójny z zapachem. Odstręczający. Wstydzilibyśmy się taki napój sprzedawać, zachwalając go zwłaszcza jako „nowy model cydru”."

Gość gość
polski cydr? - okropny, gdzie on się do francuskiego albo niemieckiego ma, woda z popłuczyn jabłkowych z bąbelkami.

Gość KaskaSonia
A mój chłopak zrobił grańca na cydrze , chyba właśnie lubelskim, z cynamonem i miodem i był ekstra

Gość paola7891
A pił ktoś Cydr Słowiański? Jeśli nie to naprawdę radzę się rozejrzeć w sklepie i spróbować! Póki co przed zakupem można odwiedzić stronę producenta http://cydrslowianski.pl/ . Jest tam wiele ciekawych informacji :) Szkoda, że w tak niewielu miejscach w restauracjach jest on dostępny :(

Gość barbara_31
Właśnie wczoraj trafiłam na tę stronę http://cydrslowianski.pl/ znalazłam w necie info że to jest trunek ze świeżych owoców, że działa przeciwzapalnie i nawet przeciwnowotworowo, więc zaczęłam szukać. Ten cydr słowiański można zamówić w sieci, właśnie się zamierzam, ale szukałam opinii w sieci :D

Bardzo mi smakuje. Szkoda tylko, że nie sprzedają w większych opakowaniach. :)