Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta 23

Facet idealny czy to mozliwe

Polecane posty

Gość Marta 23

Słuchajcie poznałam pewnego faceta... ma 27 lat, sportowiec (biega, pływa, rower, startuje w zawodach...), jest w klubie sportowym masażystą, nie pije alkoholu, nie pali papierosów, jest przystojny inteligentny a zarazem tajemniczy, nie przeklina i też nie jest zwolennikiem szwendania sie z kumplami po klubach, dyskotekach itp, Z tego co wiem dobrze gotuje... W zasadzie jedną wadą jaka zauważyłam to to ,że nie wyjdzie pierwszy z inicjatywą do dziewczyny bo z tego co wiem to już sie tak przejechał ,że ma dość co wy na to ? może trzeba szczęściu pomóc ? :)

Gość gość
nie bądź naiwna dziewczyno! nie ma czegoś takiego jak owy ideał! jesteś po prostu zauroczona i tyle, poczekaj trochę, poznaj gościa lepiej, a sama się przekonasz czy to taki 'ideał' :) swoją drogą przezabawna historia.. "facet idealny" buuaaahhaaahahahaah :)

Gość gość
Sportowcy zazwyczaj są niezbyt inteligentni i zazwyczaj zdradzaja na potęge...

Gość gość
Możliwe, nie słuchał zrzędliwych bab. Jest to rzadkie, ale możliwe. Baby powyżej po prostu takiego nie spotkały, bo jest to rzadkie.

Gość gość
Gdyby byl idealny to niebylby sam w wieku 27 lat. To tak samo jak z kafe prawiczkami i starymi dziewicami, niemal wszyscy twierdza ze są fajni tylko jeszcze nie trafili na parrnera/ke a wystarczy poczytac co tu piszą i wszystko jasne. Marta 23- skoro on nie wychodzi z inicjatywą to nie jest zainteresowany albo jest tylko z roznych powodow nie chce pierwszy, wiec co zrobic ? TY ZROB PIERWSZY RUCH a nie zachowujesz sie jak niedoróóchana księzniczka :O🖐️

Gość Pani Joanna
nie ma facetow idealnych tak samo jak nie ma idealnych kobiet

Nie słuchaj ich . Jeżeli dla Ciebie jest ideałem to tego się trzymaj . Jeśli życie to zweryfikuje to trudno ale ważne to co teraz .