Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukas83e

Jutro się zabiję

Polecane posty

Gość lukas83e

Mam już naprawdę dosyć. Kolejny opieprz w robocie z grożeniem zwolnieniem, brak wsparcia w domu. Nic w życiu nie osiągnąłem a mam 30 lat. Czy któreś z was już próbowało "to" zrobić a jeśli nie to czy macie jakieś porady jak "to" zrobić skutecznie?

Gość Babcia Avangarda
chwalisz sie czy zalisz?

Gość Sztywniaczek
Też to przechodziłem,ale dzięki Bogu nie odważyłem się zabić.Mija 20 lat od tamtych tragicznych dni. Trzymaj się stary ! Jutro popatrzysz trochę inaczej.Staraj się zrozumieć życie.

"to" może być ostatecznym wyjściem, ale bez sensu i co? Nie wiesz czy coś jest po drugiej stronie. Zawsze może być gorzej, ludzie nie takie problemy mają.

Gość gość
Co masz zrobic jutro, zrob pojutrze. Bedziesz miec dwa dni wolnego :-)

Gość lukas83e
Ani chwalę ani żalę. Chcę tylko poznać ludzkie doświadczenia w tym kierunku by nie popełnić błędu. Chcę szybko zejść i mieć to życie z głowy. To nie jest wołanie o pomoc ani coś takiego. Jutro kupię połówkę i spróbuję podciąć żyły

Gość lukas83e
Nie skoczę z budynku po tej sytuacji ze sparaliżowaną dziewczyną ani nie rzucę się pod pociąg, samochód czy autobus by ludzi nie dręczyło sumienie. Chcę po prostu odejść i tyle. Mieć z głowy to zasrane życie

a pomyslales o bliskich, jak beda zyc bez Ciebie, jak im bedzie trudno? praca to nie wszystko, zyj dla kogos innego

Gość gość
no co Ty? chcesz podcinać żyły jak baba? To już lepiej się powieś. Przynajmniej zejdziesz po męsku.

Gość Babcia Avangarda
niestety, przepadlo juz w tym roku Dnia 5 sierpnia roku pamietnego...

Gość gość
każdy w życiu ma chwile załamania ,pomyśl że nie tylko Tobie jest żle, inni mają jeszcze gorzej... jesteś zdrowy i za to dziękuj Bogu... w życiu bywa różnie , jak to mówią raz na wozie -raz pod wozem . Głowa do góry - jutro będzie lepiej...

Gość lukas83e
m a d z - jakoś przeżyją. Zresztą nie będę pierwszy który to zrobi. W pewien sposób jest to honorowe wyjście z sytuacji w jakiej się znalazłem

Gość Pani Joanna
kolejny fan sepuku?

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
zaczekaj,po prostu jestes w najgorszym z mozliwych momentow,moze juz nawet nie kryzys,ale po prostu jest ci wszystko jedno bo nie widzisz dla siebie zadnych szans,samobojca nie ma ochoty na nic,znam to.pomóc ci?ale naprawde pomóc,a nie zabić się.

Gość Sztywniaczek
Ja przeżyłem trzy zejścia i żyję.Mój życioorys jet taki bujny,że ze sto razy bym musiał o tym myśleć co ty,ale zacząłem budować odp***ość,szukać odpowiedzi na to co wokól mnie się dzieje.Ta pogłębiająca świadomość pomaga mi przejść trudne chwile. Nie będę się usuwał i stanę do wszystkich problemów z podniesioną głową.Próbuj :)

Gość gość
skocz i pobij rekord Magika

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
też tak miałam,zero wsparci aod rodziny,brak miłosci,kasy,a bez tego trudno ruszyc do przodu,zero perspektyw na jakakolwiek prace,23 lata.po prostu nic.chcialam z soba jak najszybciej skonczyc.od tamtego czasu minal rok.mam chlopaka,swietna prace,studiuje.nie poddawaj sie prosze.

Gość gość
ja uwazam,ze to kolejny podszyw i zabawa malolatow..przykre ,ze potrafia tak sie bawic ludzkim kosztem :(

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
jezeli ten trudny czas trwa pare lat,albo nawet od zawsze,bo nie pamietasz szczegolnie dobrych chwil,tzn ze bedzie lepiej.moze potrwa to jeszcze nawet 3 lata,albo 4 nie wiem,ale obiecuje ci ze to mija i jest dobrze.kazdy trudny okres ma swoj koniec i poczatek,nic nie dzieje sie bez powodu,ale po to by czegos cie nauczyc,przedewszystkim by cieszyc sie z najprostszych rzeczy.to minie.

Gość lukas83e
Trochę pomyślałem wcześniej i nawet nie muszę zbyt dużo tkanki przecinać. Tak jak lekarze pobierają krew, po prostu wbiję igły ze strzykawkami i tyle

Gość gość
To daj znac jak będziesz po drugiej stronie:D

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
poza tym jezeli masz dlugi tozastanow sie czy twoje zycie jest warte tylko tyle kasy ile wisisz.bo piszesz o honorze,masz długi?

Gość lukas83e
gość - żaden podszyw. Mam po prostu dosyć. W pracy jesteś od wszystkiego a jak popełnisz błąd to po tobie jadą chyba żeś pupilek szefostwa które to pupilki mają wąski zakres roboty i im wszystko zwisa. Wiecie jak to jest gdy macie 9 lat a tata wam mówi że jesteście nieudacznikami i do niczego nie dojdziecie? To się ciągnie za mną do 30 stki

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
i nie pozwalaj sam sie krzywdzić.nie rozpamietuj co ktos ci zrobil,powiedzial,bo w ten sposob sam sobie robisz zle.to co myslisz,mowisz,czujesz dzisisja jest tym co spotka cie jutro.nic dziwnego ze wpadlaes w bledne kolo i nie widzisz zadnego rozwiazania.

Gość gość
kocham cie. Chcę mieć z tobą dzieci ❤️

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
ale dlaczego dorosly facet pozwala by krzywdzily cie wspomnienia z dziecinstwa?we mnie tez nikt nie wierzyl,ale nie pozwolilam,aby ten slowa nawet najgorsze,znam to wplynely na mnie.w ten sposob sam sie krzywdzisz.a powinienes byc dla siebie najblizsza osoba,zadbac o siebie.olej ich wszystkich i tyle,nie pozwol ojcu debilowi by zniszczyl syna,bo wtedy mu ustapisz i to bedzie jego wygrana,zawalcz o siebie!!!

Gość gość
Nie mów tak. Każdy ma czasem chwilę załamania. Ja też myślałam kilka lat temu o samobójstwie przez problemy w liceum, ale na szczęście nie dałam się. Nie pozwoliłam, by jakieś śmiecie zmarnowały mi życie. Odkryłam swoją pasję, mam do czego dążyć i cieszę się, że kiedyś przeżyłam załamanie nerwowe, bo teraz umiem cieszyć się każdą chwilą.