Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukas83e

Jutro się zabiję

Polecane posty

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
i wiedz o tym,ze nic dobrego cie nie spotka,dopoki sie nie odetniesz i nie zaczniesz sam o sobie dobrze myslec,bo ludzie naokolo to wyczuwaja i omijaja cie jak chore zwierze,dobre perspektywy tez beda sie od ciebie trzymac z daleka.najpierw odetnij sie od nich wszystkich a potem pokochaj siebie.i do tego wcale nie musisz miec kasy,wyksztalcenia,wygladu.pokochaj sie za to ze jestes.

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
z tym przyciaganiem zlych zdarzen,koszmarami,zrezygnowaniem,to nie zart.moze siadasz czasem w ciemnosci i placzesz?bedzie,bardzo,bardzo trudno ci z tego wyjsc,ale obiecuje ci ze to mionie,jezeli teraz zawalczysz.nawet nie przypuszczasz jak piekne zycie cie czeka,nawet jezeli teraz to dno i umysl podpowiada ci,w swoj racjonalny sposob ze nie masz szans,bo to bo tamto i w ogole bez sensu.nie sluchaj rozumu tylko0 serca.

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
nie rób tego,przeczekaj i badz dobrej mysli,naprawde sie przejelam i zalezy mi na tym abys zawalczyl.widze w twoich wpisach siebie z tamtego czasu,jakkolwiek to zabrzmi.pozdrawiam cie cieplutko,buziaki:*

Gość gość
do mnie matka wrzeszczała... idiotko, wariatko, debilko... raz wzięłam kartkę i zaczęłam zapisywać jak do mnie mówi... opier dol niezły dostałam bo to znalazła... to było lata temu....ze 25 może i nadal pamiętam.

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
ale po cholere to pamietac,nie rozumiecie z e ten sposob sami sie krzywdzicie i jeszcze robicie dobrze tamtym?a wlasnie ze nie,wplyw na m,nie mam tylko ja sama,otaczam sie dobrymi ludzmi a zlych olewam,nawet rodzicow i bardzo dobrze,nikt nie powiedzial ze musisz dostac od nich milosc,bede za to najlepsza matka dla swoich dzieci.

Gość gość
Magdalena mądrze piszesz. Jesteś po jakiejś terapii???

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
nie w życiu bym nie poszla na terapie:)nie ma takiej opcji.przeczytalam przez przypadek jedna ksiazke a wlasciwie fragment o szczesciu i dziecinstwie i njuz wiedzialam w czym moj problem.a potem to juz z gorki am niesamiowite zycie:)

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
2 lata temu,rok w zyciu bym nie uwiierzyla,ze teraz bede miec tak cudownego chlopaka,odkuje sie z kasa,itd.trzeba walczyc:)

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
2 lata temu,rok w zyciu bym nie uwiierzyla,ze teraz bede miec tak cudownego chlopaka,odkuje sie z kasa,itd.trzeba walczyc:)

Gość gość
Magdalena jaką książkę?

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
dla zainteresowanych to ksiazka beaty pawlikowskiej nie pamietam dokladnie tytulu ale na okladce miala takie bransoletki na rekach i w tytule pisalo cos o teorii bezwzglednosci i jak uniknac konca swiata.nie trezba kupowac,w bibliotece latwo dostac,sama wypozyczylam.ta ksiazka zmienia zycie o 180 stopni,daja szczescie kochani:)

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
przepraszam was naprawde nie pamietam dokladnie tytulu:(w bibliotece wam pomoga.na pewno pisze w tytule jak uniknac konca swiata.

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
najwazniejsze fragmenty sa o tym jak przyciagac szczescie i dlaczego sami sie krzywdzimy.bo twoj dzisiejszy dzien,mysli,slowa,itd sa tym co wydarzy sie jutro.nie macie wrazenia ze kazdy dzien jest taki sam a potem cos nagle zaskoczy i jest z***biscie?no wlasnie....

Gość JASIU JASIU
znam czytałem.tylko kretyn sam sie krzywdzi,tp prawda.czy sa tu jakies dziewice?szukam wszedzie,nie smiejcie sie,ze mnie wszedzie same d****i:(

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
JASIU NIE TEN TEMAT:p

Gość gość
Magdalena dzięki za odpowiedź o książce, poszukam, wygoogluję sobie tytuł. Potrzeba mi podnieść się do życia.

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
i na pewno sie podniesiesz,obiecuje:)dobranoc wszystkim.

Gość MAGDALENAAAAAAAAAAA
przedewszystkim trzeba przestac zabiegac o dodatki typu kasa,wyglad,rzeczy a dalej zdac sie na instynkt i serce a to co dla was najlepsze samo przyjdzie.dokladnie.samo.trzeba tylko sie otworzyc.i nie wynajdowac w sobie niedoskonalosci.ciesze sie jezeli komus moje slowa pomog;ly,pierwszy raz weszlam na forum,moze po to by komus pomóc?pa:)

Gość gość
Magdaleno dzięki i pozdrawiam. Przypadek czy przeznaczenie, że pojawiłaś się tu na forum w tym momencie? Książkę przeczytam na pewno :)

Gość stary stefan macarz
co to za bełkot :o Magdalena, idź się wysrać :)

Gość gość
że też zawsze jakiś idiota musi się tu popisać... sam idż srać...

Gość Kasia44
Daj spokój z tymi durnymi myślami.Życie jest piękne,a z ludzmi też sobie poradzisz,Radzę pójść do psychologa bo to chwilowa depresja.Trzymam kciuki żeby Ci się w zyciu powiodło.Głowa do góry, życze powodzenia, pozdrawiam.

Gość gość
i ja będę trzymać za ciebie kciuki żeby ci się ułozyło a wiem że dasz radę bo ja też byłam na życiowym zakręcie...

Gość gość
lukas, - teraz są takie podłe czasy, że wszystkim żyje się ciężko, ale to nie powód żeby się zabijać. Każdy z nas ma lepsze i gorsze dni- trzeba zawsze wierzyć że będzie lepiej...

Gość Sala samobo
Nowy rok... rok starszy..25 na karku... w zyciu chyba mialem juz wszystko co przecietny czlowiek chce miec...stracilem to...teraz jestem sam bez przyjaciol znajomych rodziny pracy...do konca stycznia mam 100 zl pusta lodowke 3 paczki papierosow paste do zebow gel do wlosow zel pod prysznic i sloik kawy... podjalem decyzje... jutro pochodze po sklepach i zakupie tyle proszkow przeciw bolowych za ile pozwoli mi ta stowa.. no odlicze jeszcze na jakies 5 piw bo na calkiem trzezwo nie dam rady...nie pisze tu szukajac pomocy. to ja chce pomoc.... dopuki macie rodzine i kogos na kim wam zalezy walczcie za wszelka cene....nie poddawajcie sie...zeby zyc trzeba miec dla kogo albo jakis cel...znajdzcie to cos i sie trzymajcie tego jak rzep....sala samobojcow sie staje coraz wieksza...to smutne ale w takich czasach nam przyszlo zyc i w takich odchodzic....dlatego ludzie ktorzy sie zdecydowaliscie na odebranie sobie zycia poprostu to zrobcie... a ci ktorzy wchodza na tego typu stronki to znaczy ze nie maja odwagi i tego nie zrobia i chwala wam za to bo wbrew pozorom jestescie silniejsi niz my....tak wiec...skrzywdzone dzieciaczki wracac do rodzicow s*******ac z tej stronki i wiecej jej nie odwiedzac.... a reszta wie co robic ....Sebastian 25 Piaseczno

Gość Buki

Witam moje zycie leglo w gruzach mam 100000 tys. Dlugow przez toze zapomnialem splacic pozyczki. Zadluzylem w innych firmach jak nie znajde pomyslu jak to splacic do 15 stycznia to pozostaje sie zabic. Bo juz niepotrafie z tym zyc