VenusHorizon44 131 Napisano 1 godzinę temu cały portfel rośnie równomiernie przez 36 miesięcy, a Ty co miesiąc dokładasz 3000 zł. Czyli pierwsza wpłata pracuje pełne 3 lata, druga 35 miesięcy itd., a ostatnia praktycznie wcale. Przy 3000 zł miesięcznie z 4500 mc, łącznie wpłacasz 108 000 zł: Wzrost w ciągu 3 lat Kapitał po 3 latach ×2~154 300 zł ×3~193 600 zł ×4~229 200 zł ×5~262 500 zł ×7~324 100 zł No chyba że nie umiecie przezyc za 1500, jak się nie wie ile kosztuje chleb bułka i mleko to nawet mogę uwierzyc huh A konieczny robil w uk niby i wszystko w btc nawet dzisiaj po spadkach bez wiedzy bylby x4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 131 Napisano 1 godzinę temu Jak by mi kto dal robote chocby za 4,5k to bym wam pokazal jak sie zostaje mlnerem w 4lata huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 131 Napisano 1 godzinę temu Zeby jeszcze sie sygnowac firmom a nie byc mlnerem trzeba sie postarac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 1 godzinę temu To se znajdz pracę i może jeszcze filantropem zostaniesz z własnom wannom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 131 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaleniecJajeczny napisał: To se znajdz pracę i może jeszcze filantropem zostaniesz z własnom wannom Na razie robie od zawsze cos niemozliwego probuje zostac mlnerem nie pracujac To o wiele trudniejsze huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Na razie robie od zawsze cos niemozliwego probuje zostac mlnerem nie pracujac To o wiele trudniejsze huh Czekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 131 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WywaleniecJajeczny napisał: To se znajdz pracę i może jeszcze filantropem zostaniesz z własnom wannom Chyba najgorsze co mozna zrobic to se babe spriwadzic na glowe majac prace, jak to idealny czas by se zbudowac zaplecze finansowe na reszte zycie A ona przepuszczala by na kosmetyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Chyba najgorsze co mozna zrobic to se babe spriwadzic na glowe majac prace, jak to idealny czas by se zbudowac zaplecze finansowe na reszte zycie A ona przepuszczala by na kosmetyki No chcesz damę to se pracuj na jej sztuczne rzesy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 131 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaleniecJajeczny napisał: No chcesz damę to se pracuj na jej sztuczne rzesy To najlepszy momencie zycia hardcore typu robisz w kolhozie nocami w hipermarket dostajesz 4500 netto mocno oszczedzasz jedzac kostki rybne 4 lata i jestes facet z kasom A dopa wszystko popsuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: To najlepszy momencie zycia hardcore typu robisz w kolhozie nocami w hipermarket dostajesz 4500 netto mocno oszczedzasz jedzac kostki rybne 4 lata i jestes facet z kasom A dopa wszystko popsuje Kasa szybko się rozpłynie przy anastazje pedikjury rzęsy usta wszystko kosztuje aby nie była niedomyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 1 godzinę temu A gdzie jeszcze wakacje na zanzibar mykonos i birkiny w turcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 131 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WywaleniecJajeczny napisał: Kasa szybko się rozpłynie przy anastazje pedikjury rzęsy usta wszystko kosztuje aby nie była niedomyta 3 minuty temu, WywaleniecJajeczny napisał: A gdzie jeszcze wakacje na zanzibar mykonos i birkiny w turcja U mnie zawsze kasa stała przed samicom, raz postawilem samice mocno się sparzylem i teraz nie mam ani samicy ani majonezu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: U mnie zawsze kasa stała przed samicom, raz postawilem samice mocno się sparzylem i teraz nie mam ani samicy ani majonezu Gra niewarta majonezu ogólnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 131 Napisano 58 minut temu O ile do asi mam jeszcze jakiś wyjatek to nie dam sie innej nabrac na takie rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 131 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, WywaleniecJajeczny napisał: Gra niewarta majonezu ogólnie No wlasnie jem tosty bez niego i cierpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 56 minut temu Anastazje ma wlasnom pracę i zarobki na mewach. Zawsze mógłbyś jej podnająć zsyp na biuro 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 67 Napisano 55 minut temu na blikach jakby zarabiala to madrzejsze i mniejsze zuzycie pussy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 131 Napisano 47 minut temu 9 minut temu, WywaleniecJajeczny napisał: Anastazje ma wlasnom pracę i zarobki na mewach. Zawsze mógłbyś jej podnająć zsyp na biuro Hhttps://www.tiktok.com/@boop.pl/video/7687334232074571030 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2570 Napisano 47 minut temu 10 minut temu, VenusHorizon44 napisał: No wlasnie jem tosty bez niego i cierpie Tosty z majonezem fuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tosty z majonezem fuj. Dzisiaj sama bez czuba czuberta i chytrego chenia hieny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 131 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tosty z majonezem fuj. Plus keczup pyszbosci tesknie za paczkami z kosciola ten sasiad pewnie tesz nie zyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2570 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, WywaleniecJajeczny napisał: Dzisiaj sama bez czuba czuberta i chytrego chenia hieny? Jak widzisz ja jestem najsilniejsza w niespaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 131 Napisano 43 minuty temu Ja se bardziej zrobie na czarno jeszcze np przedpokoju bo mi biale szafy podzulkly jusz musze przemalowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2570 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Plus keczup pyszbosci tesknie za paczkami z kosciola ten sasiad pewnie tesz nie zyje Tosty z ketchupem lub sosem czosnkowym ale majonezem nie lubie. Przecież ty milioner i po co ci paczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 108 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, WywaleniecJajeczny napisał: Dzisiaj sama bez czuba czuberta i chytrego chenia hieny? Krzyś okleja diody taśmą klejącą, a tamten drugi pewne bzyka jakąś babę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tosty z ketchupem lub sosem czosnkowym ale majonezem nie lubie. Przecież ty milioner i po co ci paczki? Po jajco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaleniecJajeczny 14 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Krzyś okleja diody taśmą klejącą, a tamten drugi pewne bzyka jakąś babę Nie wywołuj czubka z lasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 108 Napisano 39 minut temu 2 minuty temu, WywaleniecJajeczny napisał: Nie wywołuj czubka z lasu 🫢 https://zapodaj.net/plik-Re9VwA9zXu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 88 Napisano 25 minut temu Widać, że z całego towarzystwa tylko Madzia pracuje i trzeba przyznać, że ma końskie zdrowie, ale sama na wasze emerytur nie zarobi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 131 Napisano 16 minut temu 7 minut temu, manekin napisał: Widać, że z całego towarzystwa tylko Madzia pracuje i trzeba przyznać, że ma końskie zdrowie, ale sama na wasze emerytur nie zarobi. No mi sie nie zgadza za uj Z drugiej strony u kuzynka z mąż nie zgadza mi sie w drugom strone dzisiaj sie ciotka chwalila ze se 2 elektryki kupili po 5tys kazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach