Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi2

chłopak skończył we mnie

Polecane posty

Gość domi2

nie piszę tu z zapytaniem czy mogę być w ciąży bo to głupie ale chyba żeby się wygadać.. z moim chłopakiem jestem ponad 4 lata bardzo się kochamy jednak już za tydzień idę na studia i będziemy się rzadko widywać potem on wyjeżdża na swoje szczerze nie wiem jak to się potoczy ale oboje to przeżywamy. Wracając do tematu.Podczas wczorajszego spotkania doszło do zbliżenia w którym on skończył we mnie.nie zabezpieczamy się ponieważ mój organizm nie toleruje ani hormonów ani gumki...powiedział że sam nie wie dlaczego,że tak mnie kocha że to było silniejsze przeprosił ale nie byłam zła,spytałam się czy chce abym była w ciąży bo ide na studia ale zaprzeczył.mamy jeszcze o tym rozmawiać. nie wiem co myśleć zostaje mi tylko czekać,czuje jednak spokój ponieważ jesteśmy z sobą juz na poważnie i tak też siebie traktujemy więc gdyby coś to damy soie radę ale jednak jest dziwnie

Gość Dyrekcja
Gratulacje od zespołu kafeterii;-)

Gość Staszek z Wrocławia
Z pokolenia na pokolenie Polacy są.coraz głupsi. :O

A myślicie, że jeżeli chłopak nie będzie kończył w Tobie, to w ciążę nie zajdziesz? Podczas stosunku, przed wytryskiem, z członka wydobywa się preejalukat, płyn, w którym również mogą znajdować się plemniki. Pomijając pozostałe kwestie zawarte w Twojej wypowiedzi - chcę powiedzieć tylko tyle, że wybierając stosunek przerywany jako formę zabezpieczenia przed ciążą - oboje jesteście albo nieuświadomieni, albo nieodpowiedzialni.

Gość gość
a ja kcohalam sie w dniu owulacji .. 3 razy doszedl we mnie.. pierwszy raz kcohalam sie bez zabezpieczenia i ostatni!!! w ciazy nie jestem 2 testy negatywne i wizyta u ginekolog pomimo ze okresu nadal brak.. wiec to kwestia bardziej szczescia

Gość gość
ile masz?? 13 lat,na bank nie jest to pisane przez osobę która wybiera się na studia. a powiedz na czym polega to,iż twój organizm nie toleruje hormonów ani gumki...kolejna uczulona buhahah.dnooooo!!!!

Gość domi2
każdy ma swoje zdanie,nie będe się rozpisywała na temat moich dolegliwości i przyczyn nietolerancji hormonów przez organizm... nie piszę tu czy mogę być w ciąży bo jestem świadoma tego chociaż wątpię bo mam również wykryte problemy także z tym po prostu ta sytuacja była dla mnie dziwna