Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczynaaaaaaaaaa

czy ktoś z Was ma takie samo podejście do macierzyństwa jak ja

Polecane posty

Gość gość
Błąd to popełniacie Wy, że zamiast coś zrobić ze swym życiem siedzicie tutaj całymi dniami i piszecie te wszystie obrzydliwe rzeczy. Zamiast naprawdę postarać sie o dziecko Wy piszecie obcym ludziom o swoich cyklach, śluzach, hormonach, inseminacjach i innych g***ach! A potem się dziwicie, że tych dzieci nie macie. NIe popieram obrażania innych, ale chyba dobrze, że w końcu ktoś nazwał rzeczy po imieniu. Może debilki to zbyt mocne słowo, ale większość tego co tu wypisujecie nie należy do mądrych rzeczy.

Gość gość
no rzeczywiscie troche mnie ponioslo, przepraszam. ale jestem poprostu uczulona na ten wieloletni a czasem kilkunastoletni lament z cyklu "nie moge zajsc w ciaze" i tyle. nie udalo sie raz, drugi, osmy to juz sie nie uda. i tak jak juz ktos pisal, czytajac te wasze opinie sie zastanawiam czy tu naprawde chodzi o to zeby miec dziecko czy tylko zeby byc w ciazy

Gość gość
Trzeba nazywać sprawy po imienium, co chwile sptykam tu osoby które mają dość tych jak to mówicie staraczek i ich setek tematów na jeden temat.