Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemCoRobić___

Mam problem z facetem wejdź

Polecane posty

Gość NieWiemCoRobić___

Już nie wiem co mam robić , szarpie mną , poniża, mówi ze jestem beznadziejna , że mnie nienawidzi , że jestem niczym i że nie chce być z taką kretynką , ja oczywiście się popłaczę nie odzywam się nie reaguje na to co mówi a on wpada w jeszcze większy szał szarpie mną , popycha , nie raz uderzył a po chwili jak nie on mówi że kocha , że nie chce mnie stracić , przytula się chociaż ja nie chce ... Nie rozumiem jego zachowania , mam dość tego i nie wiem jak się z tego uwolnić bo jak go nie widzę strasznie ze nim tęsknie ... Nie umiem , nie wyobrażam sobie jak to bd dalej POMÓŻCIE !!

Gość Kasia44
Nie wierzę że to moze być naprawdę? Czy jeszcze są kobiety które pozwalają sobą pomiatać i dają się poniżać facetowi. Jakie to żałosne. Na co czekasz,aż zrobi z Ciebie kalekę?!

Gość NieWiemCoRobić___
Może miał ktoś podobną sytuacje ? Proszę niech się ktoś wypowie ..

Gość NieWiemCoRobić___
Żałosne ale niestety prawdziwe ..

Gość gość
nie masz innego wyjścia niestety musisz go zostawić jak najszybciej. nikt nic innego Ci nie poradzi. przy swoim mężczyźnie powinna się czuć najbezpieczniejsza na świecie. teraz szarpie, popycha ale za 15 lat już nie będzie się cackał. taka jest prawda, przykro mi strasznie, ale on sie nie zmieni nawet sobie nie rób nadzieji przecież już tyle razy CI mówił że to ostratni raz. Musisz to skonczyć.