Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POTRZEBUJE KOGOS

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym mieć przyjaciela. Kogoś kto by mnie naprawdę znał i na kogo mogłabym liczyć.. Jednak Nie bardzo już ufam ludziom.. Wydaje mi sie, ze większosć to wrogowie .. Nie na zasadzie "wy jestescie zli, ja dobra" Nie.. Wręcz przeciwnie. Wiem, że większosć jest lepsza odemnie tysiąc razy - i to mnie przeraża.. A poza tym zdarzało się, że ktoś "Bliski" cieszył się z moich niepowodzeń.. Nie chce tego powtarzać.. Jednak to takie smutne. Ta samotność. Nawet Ci bliski z rodziny już przestali być tak bliscy.. Tak mi smutno:(

Gość skiper
nie wiem ile masz lat ale ja im jestem starsza to wydaje mi sie ze ludzie w tym rodzina coraz bardziej sie od siebie odsuwają

Gość gość
Mi to i tak resztki "rodziny" zostały.. Ale jednak to takie przerażające zdać sobie sprawę, że możesz liczyć tylko na siebie..

Gość gość
też tak mam. :(

Gość gość
:( Ale jak sprawić, żeby ludzie zostali w moim życiu..? Jak naprawde się z kimś poznać? Nigdy tego nie potrafiłam.. Mam wrażenie, że jak mówie coś osobistego komuś to trochę jakbym oddawala siebie..

Gość gość
Trochę Cię rozumiem bo mam podobnie, choć jestem sam ale jeszcze najbliższa rodzina pozostała

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
:( nie mam gg