Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2013 Kto chce zaczac ze mna od jutra diete Kopenhaska? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2013 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2013 ja zaczynam od jutra, jeśli nadal aktualne to razem będzie raźniej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okeeeej Napisano Wrzesień 21, 2013 fajnie :) a masz moze gg? tak byloby latwiej pogadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2013 mam gg ale nie korzystam bo zapomniałam hasło :P nie używam go już kilka lat więc szkoda zachodu :-) może jednak forum nam wystarczy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość okeeeej Napisano Wrzesień 21, 2013 ok ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 lepsze forum niz gg na gg jest gorzej pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2013 no pierwszy dzień za nami ?? zero pokus, zero odstępstw i strach przed jutrzejszym dniem w pracy, czy dam radę. Muszę..:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach