Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annailus

jak przestać być jego zabawka

Polecane posty

Gość annailus

facet sie mną bawi od 5 lat a ja jestem bezsilna przy nim i zachowuje się jak największa idiotka gdy jest gdzies w pobliżu. wie że go kocham, w prawdzie powiedziałam mu o tym dawno ale z mojego zachowania wynika że nadal coś do niego czuje i on zdaje sobie z tego sprawę. i myśle że to go odpycha...on jest raczej niedojrzały i nie chce związku tylko seksu...chociaż kto go tam wie...jest nieobliczalny. i nie umiem się uwolnic od tego uczucia, ciaglę o nim myśle..od tylu lat. a on się dobrze bawi ciągle mną manipulując i grając ze mna w jakieś głupie flirty. jestem jego wieczną opcją z ktorej nigdy nie skorzysta..jak się uwolnić od tego toksycznego uczucia?

Gość gość
To masz problem, kobieto

Gość gość
Skoro się podajesz na tacy... Trzeba pokazać klasę, niezależność.

Gość gość
Tez mialam taka relacje, ale obiet moich westchnien robil wszystko zeby mnie nie skrzywdzic.

Gość tzn co
bzykasz sie z nim bez zobowiązan? Jedyna opcja to przestac za nim latac jak głupia Nie miec zbyt duzo czasu dla niego.

Gość agaaaa33
a ja kocham od 5 lat i to na zaboj a on sie mna bawi, jestem niby jego ale nie korzysta z tego a ja nadal czekam.... tylko na co. jest straszy o 10 lat, jest cudowny, pikny i zaje....ciagle o nm mysle kazdego dnia, kazdej godziny i minuty. Czy to jest obsesja? Nie daje sobie juz z tym rady

Gość annailus
nie nie bzykam sie. chciaż ciężko sie oprzeć jak jest taka dziwna chemia. nie latam za nim...sam do mnie ciagle pisał i nalegał a tu nagle cisza i tak jest średnio co 4-6 m...ja nie wiem, jestem aż tak beznadziejna że tylko wyglądem przyciągam a odstraszam charakterem?

Gość annailus
on niby tez nic takiego nie robi...czuje że też nie chce mnie skrzywdzić albo jestem po prostu naiwna.....

Gość annailus
upupupup

Niestety kobiety mimo świadomości niedobrych przeczuć czy świadomości nieszczęścia jakie je zaraz spotka, dla chwili własnego szczęścia idą w ciemno w najgorszy gnój

Gość gość
Czyli cię nie chce. Tego nie zmienisz.

Gość gość
Odsun się i nie odpisuj