Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Katolików czeka wkrótce holokaust jak Żydów

Polecane posty

Gość gość

tylko bez komor gazowych, bardziej holokaust 'psychiczny'. Taka prawda

Gość gość
pomimo tego co czeka katolików ja chcę pozostać katoliczką

Gość pragosc
rozwin moze ta mysl, bo trudno wykoncypowac o co ci chodzi :)

Gość gość
Spokojnie Żydzi mają monopol na Holokaust

Gość gość
A poza tym jestem podobnego zdania

Gość gość
Rozwinąc? Po prostu beda jeszcze bardziej dręczeni, zaczyna sie to dziac w USA i UK + Brazylia. Taki jest plan, katolicy beda mniejszoscią jak np w Holandii, bez prawa glosu w debacie publicznej. Nie znikną ale staną sie niewidoczni dla wiekszosci. Katolikow zostanie z 10procent, reszta oleje kosciol. Taki jest plan 'odgorny' + kk sam siebie rozwala od środka przez nierozwiązane problemy, ktore teraz wychodzą.

Gość Antykomunista
W sumie to nawet dobrze, bo odrzuceni zostaną Ci fałszywi katolicy, a zostaną prawdziwi.

Gość pani fastryga
w usa katolicy nie sa dreczeni, ani nawet nic w podobie :D maja sie calkiem dobrze i kosciol katolicki w tym kraju jest prezny. w przeciwienstwie do bardzo religijnego usa, uk jest zeeswieczczony i tam po prostu nie ma jakis specjalnych oznak chrzescijanskiej religijnosci wsrod ogolu, a jesli juz to z natury rzeczy sa to protestanci (w zankomitej wiekszosci). co wy znowu za teorie spiskowe pod wieczor wymyslacie :D :D w krajach, gdzie katolikow jest mniej na rzecz protestantow, niejest to kwestia dreczenia katolikow, tylko, ze akurat w tych krajach lepiej rozwinal sie protestantyzm we wszelkich swych odmianach, niz katolicyzm. a dreczyc, to dreczyli katolicy protestantow w irlandii pln jeszcze nie tak dawno ;)

Gość mężczyzna przed trzydz
W Polsce jest nie lepiej. Sam wśród znajomych, mojego otoczenia wyczuwa się niechęć z założenia, albo pogarda/uśmieszki, gdy poruszam te tematy. Nic szkodliwego, nie chamskiego ale jednak...Większość ludzi ma spaczone podejście do kościoła, katolicyzmu, karmieni są propagandą, tak jak i zresztą w stosunku do innych tematów.

Gość gość
Pytanie jaki jest stosunek uczniów do lekcji religii i dlaczego?

Gość pani fastryga
co masz na mysli mowiac "te tematy"? z reguly tak juz jest, ze jezeli nawijasz komus na temat, ktory go nie interesuje, to ten bedzie niechetny sluchaniu. sa ludzie, ktorzy nie maja nastawienia religijnego i nie jest to kwestia pietnowania religii katolickiej, tylko jakakolwiek religia oni po prostu nie sa zainteresowani. co mniej kulturalni beda sie nasmiewac, a ci bardziej kulturalni po prostu nie wierza ale tez sie nie nasmiewaja.

Gdy pojawia się temat np. kościoła. Nikogo nie zarzucam takimi tematami, czasami się po prostu pojawia i wtedy właśnie widać takie docinki albo zdziwienie...

Gość Ryfka      Goldman
Jednak jest sprawiedliwość na tym świecie.

Gość pani fastryga
no niektorzy nie lubia kosciola i maja prawo. tak, jak inni nie lubia konsomolu i tez maja prawo :)

Nikomu nie zabraniam. Mówię tylko jakie ja mam odczucia ze swojego otoczenia- nawiązując w jakiś sposób do tematu :). Nie trzeba wyjeżdżać za granicę, żeby stwierdzić, że kościół i katolicy coraz mniej są lubiani, ciekawe tylko dlaczego :)

Gość pani fastryga
tu nie ma nic do zrozumienia. jak pani brokeninside zrozumiala lepiej, to prosimy o wyjasnienie, bo zlosliwe komentarze nie sa dla nikogo konstruktywne :) poruszam kwestie poruszane przez innych uzytkownikow i wymieniamy informacje. mowienie, ze kosciol i katolicy sa mniej lubiani jest wyroznianiem tej religii sposrod innych i robieniem z siebie ofiary i meczennika. religia w ogole nie jest juz tak na piedelstale, jak kiedys, szczegolnie w rozwinietych krajach. stany sa swoistym ewenementem, ale to dlatoego, ze jest to ogromny kraj, gdzie roziwniete jest kilka konglomeracji miejskich, a znawkomita wiekszosc to zabiedzona wies.

Gość gość
Franciszek postawi do pionu całe to towarzystwo wzajemnego poetpienia i dołowania

Gość gość
no faktycznie, fastryga nic nie kuma:D idź już spać, dziecino.

Gość gość
nie kumasz to ty, broken, ze nic nie kumasz :D

Gość gość
hahaha psychiczny holocaust, tak sie teraz czuje

Gość gość
ciekawe, ja jestem ewangelicznym chrzescijaninem i holokaust mam razem z zona i dziecmi od tesciowej... obraza nas ukazuje jawna nienawisc i dzieci chce na msze zabierac,,, o czym wy tu piszecie... dac wam prawo to stosy same byscie podpalały