Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjklkjhg

przesadzam czy nie

Polecane posty

Gość dfghjklkjhg

Moja mozna powiedziec bliska kolezanka kupila sobie dluga sukienke na wesele wiedzac,ze jestem swiadkowa i tez mam dluga sukienke.Moim zdaniem zachowala sie nie fajnie

Gość gosiiaaa
chasmko pewnie nie chcaial zostac wtyle

Gość goscinnna
moim zdaniem chamsko

Gość gość
Kazdy ubiera sie jak chce ale bliiska kolezanka powinna wziac pod uwage to ze jestes swiadkowa i jyz troche nie fajnie byc w centrum ocYwiscie poza mloda

Gość gość
nie przesadzaj akzdy moze miec dluga

A czy to tylko świadkowa może mieć długa sukienkę? Bo szczerze mówiąc - pierwsze słyszę.

Gość gość
ja bym sie wkurzyla jakby moja kolezanka tak sie zachowala

Ta co się wkurza to pewnie ta sama osoba. Dziwne by było gdyby pozostałe kobiety/dziewczyny były w krótkich spódniczkach. Jesteś jakaś głupia czy co?

Gość gość
a moim zdaniem autorka troche ma racje kolezanka wiedziala ze ma dluga i kupila tez dluga

Gość pomarańczoowa
Się ciesz, to nic takiego. Ja mam koleżankę która na każde wesele na które idzie UBIERA BIAŁĄ SUKIENKĘ gdzie przecież ten kolor jest zarezerwowany jedynie dla panny młodej. Dziwie się, że nikt nie zwrócił jej jak do tej pory uwagi.

Gość wymiękam jak to czytam
ja chyba jestem z innego świata jak czytam te tematy na kafe :( co kogo obchodzi w czym kto idzie w jakim kolorze czy w jakiej długości. nie wypada to moim zdaniem iść w sukni ślubnej gościowi a reszta to już moja broszka a jak panna młoda albo swiadkowa są neizbyt urodziwe to co - nie wolno makijażu robić czy trzeba celowo jakieś szmaty założyć? co wy bredzicie?

Gość gość
no w bialej to juz przesada to jest mlodej dzien i ona jedyna powinna miec biała

Ja nie rozumiem o co ty tak właściwie masz pretensje do swojej koleżanki, o długość sukienki? Na pewno jej sukienka i twoja rożni się kolorem, fasonem i tymi sprawami, co innego byłoby, gdyby kupiła identyczną, to byłoby czyste świństwo, ale tak. Miesiąc temu byłam na dużym weselu i wyobraź sobie, że tam większość osób była właśnie w długich sukienkach i nikt nie zwracał na to uwagi, bo każda była inna, A jak ty sobie wyobrażasz to wesele na którym będziesz, że wszyscy będą w krótkich sukienkach, tylko ty w długiej? zapomnij , chyba, że młoda pani powiadomiła wszystkich gości, żeby nikt nie odważył się przyjść w długiej sukience, absurd!!!

Gość gość
pewnie nie chciala miec gorszej

Gość gość
Jesteś żałosna! Dlaczego koleżanka nie może przyjść na wesele jako gość w długiej sukni?! W sierpniu byłam na weselu i dużo pań miało długie suknie.Od kiedy to tylko świadkowa ma pozwolenie na długą suknię.Ocknij sie dziewucho! Z jakiej wsi pochodzisz?!😠