Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z dziewczyną POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witam O co chodzi z owym problemem? Znam świetną dziewczynę, która jest studentką, ma 21 lat. Mam z nią świetny kontakt jakiś czas temu ją poznałem, ostatnio się dowiedziałem od takiej koleżanki że pytała o mnie jakby chodziło jej o coś więcej. Problem jest taki, że... Ja mam tych lat 17, chodzę do II kl. LO, ale ona o tym nie wie, dogadujemy się tak, że nie widać żadnej różnicy wiekowej... O której ona zresztą nie wie... W sensie, nie że ją okłamałem, bo nic nie powiedziałem, ona raczej tak założyła z góry. Chciałbym ją uświadomić, ale boje się, że wtedy będzie patrzeć na mnie jak na szczyla... A my mamy fenomenalny kontakt, dawno nie spotkałem osoby tak mi bliskiej, możecie doradzić??? Będę wdzięczny...

Gość gość
wszyscy faceci jestescie zaklamani, wolicie klamac dla wlasnych korzysci

Gość gość
Ale ja jej nie okłamałem, ona nawet nie pytała... Od tej koleżanki się dowiedziałem, że ona założyła że ja mam 20 lat...

Gość gość
oszustom nie pomagam. A jak zalozmy twoja zona zdradzalaby cie z 3 facetami przez 10 lat i nic ci nigdy nie powiedziala, bo bys nie pytal to tez bys twierdzil, ze cie nie oklamywala???

Gość gość
To ile masz lat wcześniej czy później wyjdzie na jaw a o wiele lepiej będzie jeśli ty jej o tym powiesz niż ktoś z waszych wspólnych znajomych

Gość gość
Czego wy chcecie od faceta?! Ma chodzić z tabliczką na szyi: "Mam zaledwie 17 lat"?! Zachowuj się jak dojrzały, dorosły mężczyzna. Jeśli będziesz to potrafił, twoja metryka pozostanie bez znaczenia. 4 lata różnicy nie znaczą wiele. A z czasem będą znaczyć jeszcze mniej. Powodzenia!