Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klasyczna odzież damska

Polecane posty

Gość gość

Zapraszamy do nowo otwartego sklepu http://www.klasyka.eu/ Asortyment będzie sukcesywnie uzupełniany, przewidujemy nawet kilka dostaw w miesiącu nowych rzeczy. Na otwarcie, przez cały weekend dajemy Wam przesyłkę kurierską gratis do każdego zamówienia :) Zapraszamy serdecznie.

Gość Madzialenka798
Wygląda obiecująco, można się zaopatrzyć w fajny zestaw do pracy :) Będę obserwować

Gość mama 12 latka
dla mnie nic ciekawego...ale może ktoś coś sobie dobierze... Ja juz mam swój ulubiony sklep, w którym robię zakupy na wiele okazji...a tu nie znalazłam niczego dla siebie:-(

Gość gość
Szukam właśnie klasycznej odzieży, ale tam jest STRASZNIE MAŁY WYBÓR!!! Dla mnie też nic ciekawego

Gość gość
Tak, jak napisałam, dopiero startujemy, stąd niewielki (na razie) wybór. Asortymentu będzie przybywać, polecam zaglądać. A bezpłatna wysyłka jeszcze tylko dzisiaj :) Napiszcie może, co chciałybyście jeszcze znaleźć w takim sklepie? Pozdrawiam serdecznie

Gość Szpontaniczna
Z tego co kojarzę to w sklepach typu bon prix ( http://allani.pl/wyszukaj/bon-prix ) i inne tego rodzaju widywałam jak mama kupowałą takie klasyki garsonki itd bez super nowoczesnych wydań, ale nie jestem na bank pewna. Wyżej adres do allani - może tam sie uda coś wyszukać?

Gość KalinaAnna
Ja zawsze noszę w miare klasyczne ubrania. Sukienki o prostym kroju, swetry typu cardigan itd.