Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatka26

Przyszłe mamy i te starające się pomóżcie

Polecane posty

Gość beatka26

Staram się z mężem o dziecko to nasz pierwszy cykle strań zaraz pojawieniu się okresu dostałam od 5 do 10 dnia cyklu clotibegyl (jakos tak ) pół tabletki - skutki uboczne lekkie, miałam dwa razy monitoring nie dostałam żadnych dodatkowych leków lekarka powiedziała ze nie ma potrzeby w sumie to będąc na monitoringu powiedziała zeby o tym nie myślec i działac wiec z mezem przytulanki byly bez jakiegos parcia dzis jestem w 25dc czekam na miesiaczke powinna wystapic za 4 dni . jak narazie brzuch mnie nie boli zero objawow. Tylko niepokoi mnie ze od kilku dni czesto biegam siku i jest mi slabiej ooglnie od wczoraj juz zle sie czulam w pracy dzis zauwazylam ze sluz jest bardzo bialy i mam podwyzszona temperature powiem szczerze czekam z nadzieja moze sie udalo ale sie nie nastawiam.... Moze sa jakies kobietki czekajace na malenstwo.

Gość gość
Nie nakręcaj się, nawet jak byś była w ciąży, to jeszcze stanowczo za wcześnie na objawy. Ja będąc w ciąży pierwsze objawy dostałam ok 6 tc

Gość beatka26
No wlasnie stram sie nie nakrecac zyje z nia na dzien cieszac sie praca itp, ale jednak czlowiek mysli choc staram sie mysli zajac czyms innym:)

Gość gość
ja jestem w 7 tc i mdłości zaczęły męczyć mnie ok tydzień temu. Choć w zasadzie już 3 czy 4 dni po zapłodnieniu zaczęły mnie boleć piersi i były obrzęknięte. Czekaj na termin miesiączki, i rób test. Mnie nie wyszedł w dzień @ tylko dzień po tym, kreska była baaardzo słabiutka.