Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol na poczatku ciazy

Polecane posty

Gość gość

Czy na poczatku ciazy bolal was brzuch jak przed okresem ? pytam poniewaz ten bol towarzyszy mi juz od dwoch tygodni , 26 mam wizyte u ginekologa ktora potwierdzi czy to ciaza. ale chcialabym wiedziec czy ktos mial ten bol do tego dziwne uczucie ciezkosci , czy bol piersi.jezeli tak jak dlugo to moze trwac?

Gość gość25
tak, ten ból utrzymywał się dość długo, a przed następną miesiączką wystąpiły też plamienia i lekarz kazał brać luteinę, potem było już ok. ale bóle brzucha ciągle się zdarzają a jestem już w 14 tygodniu. lekarz mówi, że tak będzie. tylko, że ból trochę się zmienił, teraz boli bardziej w pachwinach podobno wszystko się rozrasta i ma boleć ;)

Gość gość
juz zaczynalam sie niepokoic - brak @ , od czerwca staramy sie o dziecko i teraz nagle ten bol od 2 tyg ...caly czas boje sie ze dostane @ i sprawdzam codziennie rano czy czasem nie mam @ .. ale chyba musze poprostu jakos przywyknac do tego bolu skoro jest on normalny...:)

Gość gość
Ja taki bol miesiaczkowy czulam jeszcze przez kilka miesiecy bedac juz w ciazy ,tez latalam do toalety sprawdzic czy dostalam, na szczescie nie bylo, z tego co wiem to mozna sie niepokoic jak objawy ustana, np. Jak piersi przestana bolec, oczywiscie na pocztku ciazy, ale nie ma co sie martwic, zrob sobie bete dla pewnosci

Gość gość
a robiłaś test ?

Gość gość
hej, u mnie było tak, że zanim się dowiedziałam, że jestem w ciąży to przed spodziewana datą @ miałam straszne bóle brzucha, takie ciągnięcie w podbrzuszu, staraliśmy się z mężem o dzidzię ale ja jakoś nie zajarzyłam tylko mąż powiedział, że może tak mnie boli coś się tam kluje :) i rzeczywiście dwa dni później zrobilam test i wyszedł pozytywny, w tej chwili to już 16 tc ale bóle brzucha mam dalej, np gdy trochę więcej pochodzę, zmęczę się itd, ale lekarz powiedział, że to normalne i, że niektóre kobiety takie bóle odczuwają do końca ciąży a niektórym to mija wraz z rozpoczęciem II trymestru. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego !

Gość Shlash1249
Mialam tak samo .. :) Po tym właśnie poznałam ,że to musi być ciąza.. No i wyszły 2 kreseczki.. Fakt ,faktem doskwierały mi także inne objawy ,np takie,że wiecznie bym spała.. :P Ból piersi i ból brzucha minęły mi kiedy zaczęłam II trymestr.. Aktualnie 40 tydzień . :) Pozdrawiam :)