Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolona z zycia

KOMU SIE DOBRZE ZYJE W POLSCE

Polecane posty

Gość zadowolona z zycia

? mi tak, a wy ciągle narzekacie,ze bieda:)

Gość vouge30022
mi:) mam wszystko co chciałabym na tą chwile miec, spore oszczędnosci i zadnych kredytow:)

Gość gość
zadowolona z życia no bo jest bieda, WSZĘDZIE!!! To, że ty jesteś bogata to nie znaczy, że tak jest w całej polsce! (polska z małej litery!)

Gość gość
ja nie narzekam, ale mogloby byc lepiej

Gość wymiękam jak to czytam
mi też 28 lat - dom wybudowany z własnych zarobionych pieniedzy, mieszkanie, dwa auta ale jestem pokorna i raczej oszczedna mimo iz stać mnie na wiele na wsztstko sobie nie pozwalam, taka juz jestem

Gość zadowolona z zycia
no z tym bogactwem to troche przesadziłas:) ale dobrze mi sie zyje, mam na to, co trzeba:) poza tym moja rodzina i bliscy znajomi tez nie narzekaja, nie pamietam nawet kiedy ostatnio ktos mi sie zalił na swoja sytuację

Gość eweewelina
mi dobrze sie zyje, mojej rodzinie i znajomym tez:)

Gość kazdemu kto ma dobra
pracę

Gość jaka biedaaa tu siedzi
mi sie zyje zayebiście:)

Gość gość
Ja dziś musze coś ugotowac do 10 złotych tak dobrze mi się tu żyje.

Gość gość
mnie od 5 lat bezrobotna, żyć i umierać, ale do pracy nie muszę chodzić ;/

Gość jaka biedaaa tu siedzi
no widzisz, a my jedziemy do restauracji na obiad i pewnie 3stowki pojdzie na 4 osoby, mozna dobrze zyc w Polsce? mozna tylko trzeba cos soba reprezentowac:D

Gość gość
jagoda a ile maz zarobi

Gość gość
@jaka bieda tu siedzi- po jakich jestes studiach?

nie no gdzie ja do ciebie mam sie rozwnac... ty z tego co wiem to jestes tu slawna ze swoja inteligencja. a w temacie- mi sie zyje dobrze mamy mieszkanie 120m, dobre auto, urodzil nam sie zdrowy syn, ogolnie to nie dziadujemy.

Gość gość
Mama jagody opłaca jej rachunki, gotuje obiady, pakuje wałówkę do domu i kupuje chemię, więc w sumie i na minimalnej by mogli pociagnąć ;) Czy mi się źle żyje... hm, wiem że np. kupno mieszkania czy budowa domu są dla mnie nierealne, ale mieszkanie mamy od rodziny, nie mamy dużych wymagań, chociaż nie wystarcza na wszystkie zachcianki. Mamy na sporadyczne leczenie, jedzenie w miarę przyzwoite- chociaż tu znowu, na eko mnie nie stać...

Gość gość
A żyje mi się źle w tym kraju bo dziecko nie ma szans dostać się do przedszkola (praca na umowę-zlecenie to nie praca!), na publiczne nas nie stać w moim mieście (prawie 1000 z wyżywieniem), bo trzeba się użerać żeby załatwić każdą glupią pierdołę w urzędzie, bo otworzenie własnej irmy ze względu na składki ZUS również jest nieopłacalne...

Gość gość
mi dobrze i nie chodzi tylko o kase a o wiele wiele innych rzeczy wazniejszych od niej ale jak juz zauwazylam ludzie dziela sie na takich co zyja dla pieniedzy i na takich co cenia najwazniejsze w zyciu ...samo zycie i zdrowie oraz szczescie

Gość gość
mi sie zyje bardzo dobrze, mam super pracę, mąz też, mamy nowe duze mieszkanie bez kredytu, dwa auta, wczasy latem i zima, weekendowe wyjazdy do spa,markowe ubrania, drogie kosmetyki itp. itd xxxxxxxx i nie tylko ja tak mam, 3/4 naszych znajomych zyje tak samo:)

Gość gość
Mnie się żyje dobrze...ale dlatego że mąż z********a w swojej firmie a nie siedzi do góry brzuchem jak co niektórzy...byłoby jeszcze lepiej gdyby państwo nie okradało nas i nie płacilibyśmy im co miesiąc po ok. 20 % podatków....k***a mać...

Gość mi i mojej rodzinie
ale mamy wlasne dzialn. gosp,