Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pan robert serek

Praca w biedronce na stanowisku ochroniarza

Polecane posty

Gość pan robert serek

Ochroniarz bez licencji do pracy w biedronce, mam do was pytanie na czym to polega. Od października najprawdopodobniej rozpocznę pracę załatwioną po znajomości. Pytam odnośnie: - Zarobków - Czy konieczne jest ukończenie jakiegoś kursu albo coś w tym stylu? tylko brak zdanej licencji? Na razie praca jest załatwiana.

Dostaniesz 5-7 złotych na godzinę, będziesz się kręcił między regałami i patrzył czy ktoś nie kradnie. Gdyby ktoś próbował coś wynieść bez kasowania, masz go zatrzymać i odebrać towar. Ewentualnie zatrzymać samego złodzieja i wezwać Policję. Największy minus to dużo stania. Ja robiłem w Stokrotce. 12 godzin stania z dwoma przerwami po 15 minut.

Gość pan robert serek
Tutaj płacą 8.50 na godzinę brutto. To chyba są jakieś pieniądze. Dobry i tysiąc. Lepsze to niż np. praca na produkcji czy pracę na wykładaniu towaru czy przy kasie.

Gość gość
taaak, tylko ze jak ktoś coś wyniesie i ty tego nie "wyłapiesz" to potem sam będziesz bulił za ten towar :)

Nie, nie ma osobistej odpowiedzialności za ukradziony towar. Jak ukradną, to ukradną, trudno. Ochroniarza mogą najwyżej zwolnić.

Gość pan robert serek
Przecież w biedronce są kamery to raz, oprócz tego raz byłem w Carrefourze i jedna kobieta próbowała coś wynieść ale od razu zaczął dzwonić jakiś dzwonek, taki że ją zatrzymali.

Gość pan robert serek
żałuję , że się matematyki starannie nie uczyłem. bym teraz miał stanowisko na ksie. ale do tylu liczyć nie umiem

Gość gość
Tylko nieroby idę do pracy na portiera lub takich zakichanych ochroniarzy