Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiwi_fruit

Spiralka dla 20latki

Polecane posty

Gość kiwi_fruit

Hej :) Zastanawiam się nad założeniem spirali, mam 20 lat. Nie planuję ciąży, najlepiej wcale. Hormony odpadają, bo po nich tyję, a chcę utrzymać 48 kilo przy 162 cm wzrostu. Z pigułkami to niemożliwe. Mój facet (38 lat) nie przepada za prezerwatywami i globulkami, a że lubimy się często kochać to jest to bardzo męczące tak 2 razy dziennie zakładać te gumki i aplikować globulki... brrr Z kolei lekarz odradza spiralkę :/

Gość kiwi_fruit
No i wiem, że prezerwatywy i globulki odbierają mojemu facetowi chęć na seks. No i np. nie możemy się pieścić oralnie przy globulkach, bo to się tak okropnie pieni... ble :( Z kolei mnie odstraszają tabletki, zastrzyki i plastry. Jak przytyję to już w ogóle nie będę mieć ochoty na seks, bo będę się czuć nieatrakcyjnie. Zostaje spirala....

Gość gość
Iest to stary bzykacz -weteran.Zostaje tylko goła szparka.

Gość kiwi_fruit
Czyli albo spiralka, albo hormony???

Gość kiwi_fruit
Albo jakieś jeszcze inne metody? Żeby nie było gumek?

Gość gość
Poczekaj jak cipka zarosnie Jak doczekasz tego wieku jak on chęc ci przejdzie

Gość kiwi_fruit
O poważne odpowiedzi prosiłam

Gość 0 Terenia 0
A po co ci taki stary c h u j? :O Jest chociaż bogaty albo przystojny? Jest w ogóle wolny? Czy już po rozwodzie i z przydzielonymi alimentami? :D

Gość gość
Wolny, ale po rozwodzie. Ludzie po rozwodach są WOLNI. Nie prosiłam o wulgarne ocenianie wieku mojego faceta, tylko o poradę w sprawie ANTYKONCEPCJI!!!

Gość gość
Spirala Gynefix jest nawet dla nastolatek, tutaj na forum nawet niedawno była dziewczyna której nie pasowała i sprzedaje, ( bo normalnie to ją się kupuje w belgijskiej aptece internetowej ). Lekarze zakładają spirale nieródkom, ale tylko prywatni i trzeba takiego dobrze poszukać. Ale ja bym na twoim miejscu wyprobowala jeszcze jakies tabletki bo nie po wszystkich musisz tyć.

Gość kiwi_fruit
mhm... po jednych już przytyłam 3 kilo, po zastrzyku w ciągu 2 miesięcy 2. Dużo mnie kosztowało to nerwów i siły żeby potem to zrzucić. Facet mówi że tak jest lepiej, bo nie widać mi żeber... ale ja bardziej się sobie podobam kiedy na wadze jest 4 z przodu :)

Gość gość
No to wypróbowałaś dopiero jeden typ tabletek i zastrzyk. Nie możesz twierdzić, że każdy typ hormonów nie będzie Ci pasował. Ale jeśli chcesz to spróbuj tej spirali.

Gość gość
Wyslij go na kastracje,będzie pracował jako wibrator.