Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KatherineM

Czy można zajść w ciążę 2 dni przed okresem

Polecane posty

Witajcie! 7 września trochę pobaraszkowaliśmy z moim narzeczonym,nie odbyliśmy stosunku,jednakże po pewnych pieszczotach troszkę spermy skapnęło na mój brzuch,byłam w bieliźnie jednakże boję się,że troszkę spermy mogło się przedostać się tam gdzie nie powinno...Natomiast 8 września dostałam @. To była normalna i typowa miesiączka.Teraz mamy 21 września,a jednak piersi stały się bardzo wrażliwe i odczuwam lekkie kłucia w jajnikach.Mogą być to bóle owulacyjne,ale niepokoją mnie te piersi...Pierwsze co przyszło mi do głowy to ciąża,ale robiłam już test ciążowy AMIL i wyszedł negatywnie.Jak myślicie?Co to może być?Ciąża czy jakaś choroba? Proszę pomóżcie :c

Gość gość
Kochana wszystko jest mozeliwe,bo teoria teoria a w praktyce roznie bywa :)

Gość gość
teoretycznie to nie:) ale rozne rzeczy sie czasem dzieja, ja ci daje 20% szans

Może to ja już troszkę przesadzam,kupiłam kolejny test i jutro rano Go zrobię.Myślicie,że po 16 dniach test powinien wykryć ciążę?

Gość gość
2 dni przed miesiączką są dni niepłodne, więc jak sama nazwa wskazuje ciąża jest niemożliwa. Zacznij obserwować lepiej swoje ciało. Nie wiem, może kup testy LH albo tester owulacyjny na ślinę.

Gość gość
to ja się podłączę. narzeczony wystrzelił mi na udo. miałam na sobie levisy i wełniany sweter. był środek cyklu. czuję, że jestem w ciąży

Gość gość
Wszystko mozliwe...A ty tam wyzej nie przecz !